Toçoğlu’ndan taraftara çağrı: Stadyum’da buluşalım

Toçoğlu’ndan taraftara çağrı: Stadyum’da buluşalım

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un 13 Ekim Cumartesi günü Amedspor’la oynayacağı maç öncesi Rüstemler Tesisleri’nde antrenmanı izledi. Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörle görüşen Toçoğlu, taraftara çağrıda bulundu; “Cumartesi günü oynanacak maç için tüm taraftarımızı stadyuma takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Dostluk ve kardeşlik içerisinde centilmence takımımıza destek olalım. Sakaryaspor’u sevenler Sakaryaspor’a destek olmalıdır” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, hafta sonu oynayacağı Amedspor mücadelesinin hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde sürdüren Sakaryaspor’u ziyaret etti. Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Teknik Direktör İsmail Ertekin’le görüştü, başarı dileklerini iletti. Toçoğlu, Sakaryaspor’un tek başına başarılı olmasının söz konusu olmadığını belirterek, tüm taraftarları takıma destek olmaya davet etti.

 

Sakaryaspor’un en büyük gücü taraftarıdır

Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor’a olan inancımızı en başından beri dile getiriyoruz. Her zaman her platformda söylüyorum: Sakaryaspor’un tek başına başarılı olması söz konusu olmaz. Hep birlikte destek olmak zorundayız. Herkes kendi durumuna göre Sakaryaspor’a destek olabilir ama şunu unutmamalıyız ki; Sakaryaspor’un en büyük gücü taraftarıdır. 2. Ligde oynayan bir takıma göre çok ciddi bir taraftar desteğine sahibiz. Bizi diğer takımlardan avantajlı kılan en büyük özellik budur” dedi.

 

Stadyumda buluşalım

Başkan Zeki Toçoğlu, “Bu hafta çok önemli bir müsabakaya çıkıyoruz. Amedsporla oynayacağız. Cumartesi günü oynanacak maç için tüm taraftarımızı stadyuma, takımın yanında olmaya davet ediyoruz. Dostluk ve kardeşlik içerisinde centilmence takımımıza destek olalım. Sakaryaspor’u sevenler Sakaryaspor’a destek olmalı. Sadece uzaktan seyredip sevdiğimizi dile getirerek destek olamayız. Sakaryaspor’u sevdiğini söyleyen herkes tribünde yerini alarak takımına destek olmalı. Stadı bir karnaval yerine çevirelim. Binlerce taraftarla Sakaryaspor Stadyumu’nda buluşalım. Takımımıza destek olalım. Sakaryaspor’un gücünü herkese gösterelim” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!