“Spora destek ve yatırımlarımız devam edecek”

“Spora destek ve yatırımlarımız devam edecek”

Amatör Spor Haftası dolayısıyla düzenlenen ‘Yılın Enleri’ ödül töreninde konuşan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana amatör spora desteklerde bulunduk. Malzeme ve otobüs desteği sağladık. Modern spor tesisleri inşa ettik. Spor şehri olan Sakaryamızda sporun gelişmesi, gençlerimizin daha sağlıklı şartlarda spor yapabilmesi için desteklerimizi ve yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ASKF tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri yılın enleri ödül törenine katıldı. AKM’de gerçekleştirilen programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, TFF Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, il temsilcileri, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı. Başkan Toçoğlu, Türkiye’de ve dünyada dereceye giren özel sporculara ve antrenörlerine kupalarını takdim etti.

 

Spor şehri Sakarya

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Toçoğlu, spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini söyledi. Başkan Toçoğlu, “Öncelikle ödül alan tüm sporcularımızı kutluyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri amatör spora desteklerde bulunduk. Malzeme ve otobüs desteği sağladık. Modern spor tesisleri inşa ettik. Spor şehri olan Sakaryamızda sporun gelişmesi, gençlerimizin daha sağlıklı şartlarda spor yapabilmesi için desteklerimizi ve yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Hamdolsun ASKF, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve tüm spor camiamızla tam uyum içerisinde çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de birlikteliğimiz devam edecek” dedi.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!