Ticaret’te buluşalım

featured

Ticaret’te buluşalım

Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübünün bu haftaki konuğu Adana Ampute Engelliler Spor Kulübü olacak.

Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi Sahası’nda 8 Aralık Pazar günü oynanacak olan müsabaka 13:00’da başlayacak. Türkiye Ampute 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil siyahlılar sahaya galibiyet için çıkacak.

TEK HEDEF GALİBİYET

Geride kalan 3 hafta sonunda 1 galibiyet 1 beraberlikle ve 1 yenilgiyle 4 puanı toplayan yeşil siyahlılar bu haftayı galibiyetle kapatarak zirveyi zorlamak istiyor. Antrenör Kenan Kayalak yönetimindeki temsilcimiz evinde oynadığı maçta seyircilerine ikinci galibiyeti hediye etmek istiyor.

SEYİRCİ SÜRPRİZİ

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde hazırladıkları programla Sakarya Ampute Engelliler Kulübüne görkemli bir kutlama gerçekleştiren Ahmet Akkoç Orta Okulu öğrencileri bu maçta Sakarya Ampute, takımına destek vermek için tribünde olacak. Başkan Sinan Panta ” Büyük bir özveriyle gerçekleştirdiğimiz mücadelemiz her hafta artarak devam ediyor. Pazar günü sahadan galibiyetle ayrılarak mücadelemizin sportif karşılığını almak istiyoruz. Bu ligin havasını teneffüs etmek bile bize güç ve moral katıyor” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!