TÜGVA Sakarya “Doğa Akademi” Kapsamında Doğa Kampı Düzenledi

featured

TÜGVA Sakarya “Doğa Akademi” Kapsamında Doğa Kampı Düzenledi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sakarya “Doğa Akademi” kapsamında doğa kampı düzenledi

 

TÜGVA üniversite öğrencileri ile Hendek’te bulunan Salman Dede alanında çadır kampı düzenledi. Teknolojiden ve şehrin gürültüsünden uzak doğayla iç içe bir hafta sonu geçiren öğrenciler, sabahın ilk ışıklarıyla yürüyüş yapıp çadırlarını kurdular. Kamp ateşi yakarak spor yapan öğrenciler, eğitmenleri tarafından yer ve yön bulma konusunda da eğitim aldılar. Düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra sorumluluk, öz güven, takım çalışması ve iletişim gibi becerilerini de geliştirme imkânı da buldular.

Doğa ile baş başa bırakarak öğrencilerin öz benliklerini, tefekkür hissiyatı ve maneviyatlarını geliştirmeyi amaçlayan TÜGVA Sakarya, sene boyunca doğa kampı düzenleyecek. “Doğa Akademi”de eğitmenler eşliğinde öğrencilere temel hayatta kalma, ilk yardım, besin kaynaklarına temiz bir şekilde ulaşma, ateş yakma, yön bulma gibi eğitimler veriliyor. Çadır, mat, tulum ve yiyecek, içecek temini tamamen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sakarya İl Temsilciliği tarafından karşılanıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!