TFF GRASSROOTS C ANTRENÖR KURSU SONA ERDİ

featured

TFF GRASSROOTS C ANTRENÖR KURSU SONA ERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu ve Tüfad işbirliği ile Sakarya’da üçüncü kez düzenlenen Tff Grassroots C Antrenör kursu yapılan sınavlardan sonra sona erdi. Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde gerçekleştirilen ve Eğitmenliğini Tff kurs antrenörlerinden Ersan Oğan ile Tff Sakarya Bölge antrenörü Serhat Sütlü’nün yaptığı kursa Sakarya’dan ve diğer illerden toplam 30 Antrenör adayı katıldı. 14 Kasım’da başlayan antrenör kursunda,  aradan geçen 10 Günlük kurs dönemi boyunca her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere pratik  ve teorik dersler alan antrenör adayları son iki gün sınava tabi tutuldular ve Perşembe günü sabah yapılan seans sonrasında kursu bitirdiler.

PASTA KESTİLER

2010 Yılında ilk kez ilimizde düzenlenen C Antrenör kursu sonrasında geçen yıl ikincisi ve bu yıl da  3. sü düzenlendi. Sınavlardan başarı ile çıkan kursiyerler saat 12.00’da tesisin oturma salonunda tekrar bir araya geldiler ve kursun kapanış törenine katıldılar. Kursun eğitmenliğini yapan Sinan Oğan bir konuşma yaparak  bu kursa verdikleri önem nedeniyle takılan kursiyerlerin hepsine ve bu kursun gerçekleşmesinde büyük payları olan Tüfad Sakarya İl Başkanlığına teşekkür etti. Daha sonra bir konuşma yapan Tüfad İl Başkanı Tamer İlaçan kursiyerlere bundan böyle neler yapmaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu. Tüfad Yönetim kurulu üyesi Fevzi Çapkınlar da kısa bir konuşma yaparak katılan kursiyerlere bundan böyle antrenörlük hayatlarında başarılar diledi. Daha sonra kursiyerlerin Kurs başlanıcındı birlikte çektirdikleri fotoğrafın bulunduğu büyük biri pasta getirildi ve pasta kesilerek kursiyerlere ve orada bulunanlara dağıtıldı. Kursiyerler pasta kesimi sonrasında kurs antrenörleri ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirirken de duygulu anlar yaşandı. C Antrenör kursunun kapanış töreni birlikte kursun anısına çektirdikleri toplu fotoğraf ile sona erdi.

dsc_7166

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!