Tecrübe Konuşuyor Sakarya’da

featured

Tecrübe Konuşuyor Sakarya’da
“Tecrübe Konuşuyor” programı, Sakaryalı Eski Milli Futbolcu Oğuz Çetin ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’in katılımları ve spor spikeri Ersin Düzen’in moderatörlüğünde Sakarya’da yapılacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Tecrübe Konuşuyor” projesi kapsamında, alanlarında tanınmış, tecrübe sahibi isimler gençlerle bir araya gelerek bilgi ve birikimlerini paylaşmaya devam ediyor. Projenin ilimizde yapılacak ayağında Sakaryalı Eski Milli Futbolcu Oğuz Çetin ile Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, gençlere tecrübelerini aktaracaklar. TRT Spor spikeri Ersin Düzen’in moderatörlüğünü yapacağı program, 8 Ocak 2016 tarihinde Orhangazi Kültür Merkezinde saat 14.00’te başlayacak.
Programın ücretsiz ve herkesin katılımına açık olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih ÇELİKEL, “Alanında ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış değerli sporcularımız, tecrübelerini ve başarı hikayelerini dinleyenlere aktaracaklar. Programa tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.
1 (6)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!