Süper değerlendirme

featured

Süper amatör kümede  Cumartesi  A ve C grubu maçları vardı . Pazar günü ise gözler  B grubundaydı

Akyazı kendine geldi

Süper Amatör kümede ilk yarının bitimine doğru yaklaşan programda Cumartesi günü A,C,Pazar günüde B grubu karşılaşmaları oynandı. A grubunda Lider ferizlispor evinde Bekirpaşayı,Karasu Aziziyespor deplasmanda Alaağaçsporu yeni teknik sorumlusu komutasında  3-0 la geçerken ,grubun puansız takımı  Aşağı Kirazca hanlıköyde puanla tanıştı. C grubunda lider karasu Adapazarıspor karşısında  zorda olsa üç puan alırken, Arifiyle yenilgisi ile sarsılan As Akyazıspor evinde Akçay engelini ikinci yarıda aştı. Bu grupta Yeşilyurt evinde önde götürdüğü maçta uzatmalarda yediği golle Taraklıya kaybederken, Akova Barış üç puan özlemine evinde oynadığı Hayreddin maçıyla son verdi.

FERİZLİ HIZ KESMİYOR ( A GRUPU )

Geyvesporun bay olduğu haftada Ferizlispor sahasında genç Bekirpaşayı  farklı yenerek liderliğini sürdürdü. Ferizlide ilk yarısı 3-1 Ferizli lehine biten mücadelede konuk Bekirpaşa ikinci yarıda Efe ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Bu karşılaşmada liderin gollerini hatriçk yapan Furkan (3) Umit tale, Bakive Kerem atarken, Genç Bekirpaşa bu gollere Efe ( 2) ve M.Ali ile karşılık verdi. A grupunda bir diğer önemli maçta Akyazıda Karasu Aziziyespor  Alağaçspor karşısında yeni teknik sorumlusu Bülent Yıldırım önderliğinde  üç puanı 3-0 la aldı. İlk yarısı 2-0 biten mücadelede K. Azizyenin gollerini Ozan ( 2) yalçın kaydetti. Bu grupta düşecek takım olmamak adına mücadele veren bir puanlı  Hanlıköy ile puansız Aşağı Kirazca maçından gol sesi çıkmayınca  ,Kirazca ilk resmi puanını alıp düşmemek adına umutlarını bundan sonraki maçlara taşıdı.

KOCATÖNGEL YENİLGİSİZ KAPADI ( B )

Kocaltöngel B grubunda son maçında Kışlaçay karşısında ilk yarısını 1-0 yenik kapadığı maçın içinden ikinci yarıdaki çoşkulu futboluyla çıktı. Lider Erenlerdeikinci yarıda düşme hattındaki rakibi önünde farka koşarken gollerini Sinan ( 2) Erad, Ensar, Kayhan kaydetti. Bu sonuçla  Kocatöngel ilk yarıyı yenilgisiz ,sekizde sekiz yaparak kabattı. Liderin takipçilerinden İzlog Pamukova ve Erenlersporun  Pamukova’daki mücadelesi seyredenleri futbola doyururken konuk Erenler  deplasmanda 1-0 öne geçti Ev sahipi bu gole 35 de Doğancanla karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı. Denk gecen,iki takımında kazanmaya yönelik oyunun içinde Pamukova İzlog golcüsü Alpaslan’ın 60 da attığı golle ilk için çok önemli doksan dakikanın içinden 2-1 le üç puan çıkartıp ,lideri takibe devam ederken Erenlerspor bu yenilgi ile ilk yarı itibarıyla Pamukovadan 5,Kocatöngelden 8 puan geride kaldı. Alt sıraları yakından ilgilendiren  Kırkpınardaki maçı ev sahibi zorda olsa ikinci yarıda bulduğu gollerle puansız Karasu Güveni 2-0 yendi. Grupta Hacıkışlada Kocaali Sahil   1-0 geriden gelip Hacıkışlasporu 2-1 yenerek orta sıralardaki yerini sağlama aldı.

KARASU GEC AÇILDI ( C GRUPU )

Karasu evinde kötü oynadığı Adapazarıspor maçında üç puanı ikinci yarıda bulduğu gollerle kazandı. Karasu Atatürk stadında bir seyircinin sahaya girmesi sonrası karışan oyunda ilk yarıyı konuk Adapazarıspor deplasmanda 8 Dakikada İrfanın attığı golle 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda uzun süre  bu skorla yürüyen maçta lider Karasuspor 78 de Furkanla 1-1,84 dede A. Sametle 2-1 buldu ve zorlu gecen maçın içinden zorda olsaüç puan çıkarmayı başardı. Grupta haftanın önemli mücadelesinde ,Arifiyle karşısında alınan şok yenilgi sonrası ,teknik adam değişimine giden AsAkyazıspor ,ilk iki için sıralamayı yakından ilgilendiren maçta, üç puanı ikinci yarıdaki oyunuyla aldı. Sarı Siyahlılar ilk yarısı 1-1 biten Akçay önünde ikinci yarı da oynadığı oyunla sonuca Sinan pektemek (2) maç biterken 90 da Ertğrul ve 90+5 de Muammerin attığı gollerle Akçaydan üç puanı 4-1 le aldı. C grupunda üç puanı bir arada göremeyen Akova Barış bu özlemine Hayreddin önünde son verdi. Sarı Kırmızılılar evinde 45+1 de Emre ile öne geçerken,ikinci yarıda farkı Talha ve Fıratın golleriyle 3-0 taşıyarak sahadan üç puan mutluluğu ile ayrılan taraf oldu. Hacıkışlada  haftanın sürpriz sonucu Taraklıdan geldi. Yeşilyurt  leventle öne geçtiği maçta birde penaltıdan yaralanamazken ,Taraklı uzatmalarda 90+3 de Berkay,90+ 4 de Ramazanın attığı gollerle Hacıkışladan müthiş bir geri dönüşe imza atarak evine üç puanla dönen takım oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!