Süper Amatör futbolda altıncı hafta bazı istenmeyen olaylarla geride kaldı

featured

Süper Amatör futbolda altıncı hafta bazı istenmeyen olaylarla geride kaldı

Erenler, Ferizli unvan kaybetti

Amatör Futbolda adı süper diye anılan ligde ,ilk yarı için bitim haftaları yaklaştı. Altıncı haftada geride kalan futbol izlerinde, iki namağlup takımın unvan yitirdiğini, Geyve sporun 6-0 la haftanın en farklı kazananı ,Akova ile Arifiyenin haftanın beraberlikle biten maçına imza attıkları geride kaldı. A grubunda 13,B grubunda 16, C grubunda 11 golün atıldığı altıncı haftanın içindeki bazı notları böyle özetledikten sonra  bazı ayrıntıları ayrı paragraflar eşliğinde sizinle buluşturmayı düşünüyoruz. ANALİZ   NAZIM AKTÜRK

ERENLER, FERİZLİ UNVAN KAYBETTİ

Altıncı haftaya namağlup giren iki takım bu unvanlarını yitirdiler. A Grubunda Aziziye ,Ferizli deplasmanında  Ferizlispora 2-1,Erenlersporda Erenlerde Kocatöngele 2-0 yenilerek namağlup unvanlarını kaybettiler.

Bu arada  A grubunda Ferizlispor ile geyvespor hala namağlup unvanlarını yitirmeyen iki takım olarak, yedinci haftaya kol kola taşındılar. B grubunda Kocatöngel ile Kocaali Sahilsporda yenilmezlik kostümü ile yol alıyorlar. C grubunda ise Karasuspor ile As Akyazıspor da namağlup takımlar arasında yer alıyorlar.

YAKIŞMADI ( HAFTANIN OLAYI ERENLERDE KARŞIMIZA ÇIKTI)

Erenlerde B grubunda haftanın maçında kocatöngel daha iyi oynadığı Erenler maçını 2-0 kazanarak zirvedeki yerini yenilgisizlikle taçlandırdı. Saha içinde oynanan oyun temiz, ne olduysa maç sonu oldu. Erenler yedek kalecisinin salladığı futbol dışı yumruk, futbolumuza çirkinlik katan yumruk olarak manşetlere taşındı. Her iki takımın yöneticilerinin, çıkması muhtemel olayları önleme adına gösterdikleri gayret, yine de yüreğimize su serpti.

GEYVE FARK ATTI ( A GRUPU)
A grupunda haftanın maçı Ferizlide,en gollü maçıda hanlıköyde yaşandı. Ferizlide iki yenilgisiz takımın mücadelesinden 2-1 le ev sahipi Ferizli galibiyeti grupta ilk iki mücadelesini üç takımı ortak etti. Hanlıköyde Hanlısporu 6-0 yenen Geyvespor bu farklı galibiyetle Aziziyenin kaybettiği haftada kendine ilk ikide yer buldu. Üst sıralarda durum böyle,alt sıralarda ise aşağı Kirazca grubun tek puansız takımı. Hanlıköy bir puanda kalırken ,Harmanlıkspor Aşağı Kirazcadan sonra Bekirpaşayıda 3-2 yenerek yedi puana yükseldi ve orta sırada kendine yer buldu.

KOCATÖNGEL TAM GAZ ( B GRUPU )

B grupunda Kocatöngel yenilgisiz olarak yoluna devam etme alışkanlığını ,sezona iddialı kadro kurarak giren Erenlersporu yenerek sürdürdü. Erenlerde maç sonu istenmeyen olaylara sahne olan maçta Kocatöngel Erenlersporu ikinci yarıda Sinan ve Emirhan’ın golleriyle yenerek en azından bu hafta itibarıyla Erenlersporu ilk ikinin beş puan gerisine itti.  Bu maçı yakın takibe alan İzlog Pamukova ise evinde alt sıralarda yer alan K.Akınspor önünde bir ara 2-1 geriye düştüğü maçın içinden üç puanı 3-2 ile kurtardı ve ikinciliğe yükseldi. B grubunda Kocaali sahilsporda yenilgisiz kalan ikinci takım. Kocaali temsilcisi son maçında deplasmanda Kışlaçayı 3-1 yendi. Bu grupta Hacıkışla, K.Akından sonra Karasu Güveni de yenerek birden 6 puana yükselip tehlike hattının üstüne çıktı.

KARASU TUTULMUYOR ( C GRUPU)

C grubunda As Akyazı’nın dinlendiği haftada lider karasuspor evinde Hayreddin karşısında kolay kazandı. Bir ara 1-1 gelen oyunda Karasuspor kadro kalitesi farkını sahaya yansıtınca ortaya 4-1 lik Karasuspor galibiyeti çıktı. Bu grupta ilk üç hafta kazanarak dikkatleri üzerinde toplayan Akçayspor ,Karasuspora evinde 5-0 kaybettikten sonra  bu kez de deplasmanda, Yeşilyurda 3-0 yenilerek,  ilk üç maçtaki hızlı çıkışını sürdüremedi. Bu grupta puansız Akova Barış ilk puanını evinde Arifiyespordan 0-0 la aldı. Lige iyi başlayan Adapazarıspor son haftalarda yenilgi ve kırmızı kartlarla başı dertte. Taraklı maçında 3-0 yenik durumdayken beş kırmızı kart görerek sahadan hükmen yenik ayrılan Adapazarıspor için tehlike çanları çalmaya başladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!