SUNMAN: “Hendekspor’umuza Bal Liginde başarılar diliyorum”

featured

SUNMAN: “Hendekspor’umuza Bal Liginde başarılar diliyorum”

Yıllardır Hendekspor’a olan ilgisi, sevgisi, desteğiyle adından sıkça söz ettiren, aynı zamanda Bal ligine yükselmesinde büyük katkısı olan Hendekspor eski Başkan Vekili , Fatih Sunman; Hendekspor’a Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da başarılar dileyen mesaj yayınladı.

Sunman; “Hendekspor’umuzun Bölgesel Amatör Lig (BAL) 06 Haziran 2021 Pazar günü başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’de ilçemizi temsil edecek olması kentimizin spor alanındaki gelişiminde önemli bir durumdur. Takımımızda ter döken değerli futbolcu kardeşlerimizin bu dönemde üstün çaba gösterip 3.lige takımı çıkaracaklarını umut ediyorum. Zor bir dönem den çıkıyoruz herkes virüsten dolayı evlerinde, iyice sıkıldı, Çukur taraftar grubu ve tüm Hendekspor taraftarlarına bu sezon takımımız güzel maçlar çıkararak iyi bir heyecan katar diye düşünüyorum. Hendekspor’a desteklerini esirgemeyen takımın yanında olan isim zikretmeksizin herkese teşekkür ediyorum. Ben ilçemizin güzide ve köklü kulüplerinden olan Hendekspor’a yeni sezonda üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!