Sultanlardan kritik zafer 3-0

Sultanlardan kritik zafer 3-0

Bayanlar Voleybol 1.Ligi B Grubu’nda yer alan Sakaryaspor Bayan Voleybol Takımı, küme düşme hattında çekiştiği rakibi İdmanocağıspor’u harika oyunuyla 3-0 geçti ve ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldı

Ligde zor günler geçiren ve kümede kalma mücadelesi veren yeşil siyahlılar en yakın rakibi İdmanocağı ile evinde karşılaştı. Maça iyi başlayan ve ilk seti 25-22 alan Sultanlar ikinci sette de iyi bir oyun ortaya koyarak 25-19’luk skorla galip çıktı. Son sette arka arkaya aldığı sayılar ile rakibinin direncini kıran ve mola aldıran Sultanlar, seti 25-14 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı.

PRİMLER İŞ ADAMLARINDAN

Kritik bir galibiyete imza atan Sultanlara maç primleri de Hendekli iş adamlarından geldi. Fatenil İnşaat, Tutkunlar İnşaat ve Hensa İnşaat’ın patronları kızlara destek çıkarak maç öncesi maç primi verdi. Sakaryaspor yönetiminin bu kritik karşılaşmaya ilgi göstermemesi ise gözden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile küme düşersek şubeyi kapatırız diyen yönetimin bu galibiyet sonrasında ne yapacağı merak konusu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!