SES GELMİYOR” CEVAT EKŞİ”

featured

SES GELMİYOR” CEVAT EKŞİ”

Uzun bir lig maratonun ardında, büyük çabaların verildiği bir gerçek, aslında sıkışınca rahatça çalınan bir Ekrem Yüce kapısı her zaman var oldu Cevat Ekşi için. Bu kapının ona sonuna kadar açık olmasının sebebin ise onun verdiği güven tatbiki.

İlk başkan olduğunda  yazmıştım. Arkasındayım diye. Öyle veya böyle bir takımı play off’a taşıdı. Çok eleştiriler aldı. İçerde kaybedilen onca puan sonrası ona, sosyal medyadan hakaret bile edildi. Ekşi uzun bir süredir susuyor. Cevap hakkınınım çok kez kullanmadı. Bugün belki de 1.lige kapı aralarken yaptığı matematik tuttu. Son hoca tercihi de cuk diye oturunca, söylenecek söz bırakmadı doğrusu.

Gece gündüz, prim ödemeye, maç başı paralarını bulmaya çalışırken, Rüstemlerim yolunu bile unuttu. Bugün play off öncesi en çok konuşması gereken ve destek istemesi gereken o aslında. Dün ona hakaret edenler, bugün belki de, inşallah şampiyonluk sevinci ile sevinecekler.

Evet ses gelmiyor yazdım. Çünkü bırakalım artık takım ve Cevat Ekşi konuşsun onlar bunu hak ettiler. Umarım yılların özlemini bitirerek yüzümüzü güldürürler.

Ekşi şehirden alamadığı desteği umarım play off öncesi alır.

Tribün deyimiyle “vur vur inlesin bütün şehir dinlesin”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!