Serdivan Spor Salonu Wushu Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı

featured

Serdivan Spor Salonu Wushu Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu tarafından düzenlenen 28 Ağustos- 1 Eylül Tarihleri arasında yapılan Türkiye Wushu Kung-fu Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası Serdivan Spor Salonunda yapıldı

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Serdivan Spor Salonunda yapılan organizasyona Kovid-19 Tedbirleri kapsamında seyirci alınmazken, federasyon görevlileri, hakem, sporcu ve antrenörleri ise HES kodu ile giriş yaptı.

328 kadın ve 387 erkek sporcu kumitede , 108 kadın ve 54 erkek sporcu katada yerini aldı. Şampiyonaya 29 ilden katılan sporcular, alt minik, minik, yıldız, ümit, genç, 21 yaş altı, büyükler ve veteranlar kategorilerinde yarıştılar . 28 Ağustos Cumartesi kayıt işlemleri ile başlayan Şampiyona 1 Eylül tarihine kadar devam etti. Sakarya’dan katılım sağlayan 20 sporcudan Yıldızlar Kata Müsabakasından Ayşe Sude Akyüz Türkiye Şampiyonu oldu. Minikler kata müsabakasında Mehmet Hasan Coşkun ve Minik Kadınlarda yarışan Ayşe Sina Coşkun Türkiye 3üncüsü olarak Bronz Madalyanın sahibi oldular .

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!