Serdivan kolay lokma olmayacağız dedi

featured

Serdivan kolay lokma olmayacağız dedi

Bal liginde Erenlerspor ile beraber Yalova grubunda mücadele verecek olan  Serdivansporun teknik sorumlusu Yusuf berk Yıldız  açıklamada kolay lokma olmayacağız dedi. İlk maçını Erenlerspor ile oynayacak olan Serdivanspor teknik sorumlusu  Yusuf Berk  grupun futbol falına bakarken şunları söyledi   .Serdivanspor olarak rakiplerimizin gücünü biliyoruz, bizde buna karşın son yıllarda beraber oynayan oyuncu grubumuza, üstüne yaptığımız transferlere güveniyoruz dedi. Yusuf Berk Yıldız Erenlerspor iyi transferler yaptı. Yalova Kadıköy maddi olanakları iyi ,genç bir ekiple  karşımızda olacak diyen Yusuf Berk, Yalova Altınovada tanıdık bir teknik adamla  yola çıkan ,son yıllarda TFF 3 kapısından dönen Abdurrahman Güneşin çalıştırdığı bu takım grubun yine iddialı takımı.

4 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAKLAR

Serdivanspor 17 Nisanda başlaması beklenen Bal ligi öncesi hazırlık sürecine dört özel maç ekleyecek. Sarı Siyahlılar yarın İzmit Yuvacık’la oynadıktan sonra yaklaşık on gün içeresinde üç hazırlık maçı daha oynayarak kadro dinamizmine katkı yapacak. Sarı Siyahlılar hafta sonunda Cumartesi günü Pamukova  ile oynadıktan sonra ,önümüzdeki hafta Çarşamba günü Hendeksporla ,hafta sonu da yine Cumartesi günü Kalaycısporla oynadıktan sonra Bal heyecanına kilitlenecek. NAZIM AKTÜRK

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!