Şehyvarmazspordan pastalı pilavlı sezon açılışı..!

featured

Şehyvarmazspordan pastalı pilavlı sezon açılışı..!

Sakarya 1. Amatör Kümede mücadele eden Şeyhvarmazspor 2017-2108 sezonu hazırlığı için ilk antrenmanını yeni kadrosu ve yeni antrenörü ile yaparken kulüp başkanı ilk antrenmanda sürpriz yaptı..

Sakarya 1. Amatör Kümede Pamukova’yı başarılı bir şekilde temsil eden ve geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lige çıkmak için son anda play-of oynamayı kaçıran Şeyhvarmazspor, yeni başkanı, yeni antrenörü ve yeni kadrosu ile yeni sezonunun ilk çalışmasını yaptı.

Yeni Antrenörleri Cumhur Öcal yönetiminde ilk çalışmasını Şeyhvarmaz Mahallesinde yapan Şeyhvarmazspor’a  antrenman sonrası Kulüp Başkanı Tanju Çelik  sürpriz yaptı. Şeyhvarmazspor da yeni yaşına giren Süleyman Sönmez için pasta Şehvarmazspor’un aramasının bulunduğu pasta yaptırdı. Süleyman yaş gününü futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle antrenman sahasında kutladı.

Antrenman sonrası bir sürpriz de Şeyhvarmazspor’un sponsorlarından Yasin Aperatif den geldi. Yasin Aperatif antrenman sonrası yeni sezon için başarılar dileyerek futbolculara, teknik heyete ve yöneticilere pilav, ayran ikram eti.

Neşe içinde geçen sezonun ilk çalışması sonrası kısa bir açıklama yapan Şeyhvarmazspor Başkanı Tanju Çelik, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek “ Şeyhvarmazspor da tek hedef vardır oda başarı. Yeni hocamız ve yeni transferlerimiz ile bu sezon yine . Amatör kümede oynadığımız futbolla ve aldığımız sonuçlarla adımızdan yine çok söz ettireceğiz. Yeni transferlerimizi gelecek hafta spor kamuoyuna duyuracağız “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!