Yeni başarılar için mücadele edeceğiz
Büyükşehir Basket, yeni sezon öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp Başkanı Akgün Altuğ, “Takımımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Yoğun bir hazırlık sürecinin ardından parkede yeni başarılar kazanmak için mücadele edeceğiz” dedi.
Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’i için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Koç Selçuk Ernak yönetiminde antremanlarını gerçekleştiren Büyükşehir Basket, 20 Ağustos Pazar gününe kadar şehirde çalışmalarını sürdürecek. Ardından Bolu kampına gidecek dev adamlar, yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam edecek. Bolu kampı öncesinde Sakarya’da antremanlarını sürderen takıma moral ziyaretinde bulunan Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyeleri oyunculara çalışmalarında başarılar diledi.
Güvenimiz tam
Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, “Basketbol Süper Ligi öncesinde takımımızın çalışmalarını yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte izledik. Yeni sezon için hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Teknik ekibimize ve sporcularımıza güvenimiz tam. Hazırlık kampları ve oynayacağımız maçlarla sezona hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Tecrübeli hocamız da bu doğrultuda takımımızı yeni sezona hazırlıyor. İnşallah Sakarya adını en iyi şekilde temsil edecek, yeni başarılar için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
İlgili Haberler
Paris Basketball Fenerbahçe Beko Maçıyla İlgili Flaş Gelişme!
Ergin Ataman Fenerbahçe’nin Milli Takım Kararını Yorumladı!
Panathinaikos Fenerbahçe’yi Şikayet Etti! İşte Sebebi!
Alperen Şengün Kimdir? En Pahalı Türk Sporcu Oldu!
Fenerbahçe Beko-Maccabi Tel Aviv Maçının Yeri Değişti!
TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU YARIN SEÇİME GİDİYOR, ADAY EFE AYDAN HEDEFLERİNİ AÇIKLADI