SEÇİMİ KAYBEDEN KUZEY KONGREYİ DEGERLENDİRDİ:

featured

SEÇİMİ KAYBEDEN KUZEY KONGREYİ  DEGERLENDİRDİ:

21 Temmuz Cumartesi günü Sakaryaspor’umuz tarihi günlerinde birini yaşamıştır.Sakaryaspor’umuza yakışan kongremiz ,olması gerektiği gibi yapılmıştır.

Kongre süresince;bir kongreye nasıl hazırlanılması gerekiyorsa;o şekilde çalışmalar yaptık,hoca adaylarımızla ve dış transferdeki futbolcu adaylarımız ile ön görüşmelerimizi yaptık.Siz değerli kamuoyu ile de bu isimleri paylaştık.Şayet delegelerimizin desteğini alabilseydik,derhal harekete geçip bu isimleri takımımıza kazandıracaktık.

Kamuoyundan ve muhteşem taraftarımızdan aldığımız desteği ne yazık ki;delegelerden göremedik.Ama bu kongrenin Sakaryaspor’a yakışır şekilde geçmesinde biraz payımız oldu ise  ne mutlu bizlere.

Yalnız şunu ifade etmek isterim ki,Sakarya’da sporun içinde haddinden fazla kaypak adam olduğunu bir kez daha görmüş olduk.Bu durum düzelmedikçe,ne yazık ki  Sakarya’da spor adına çok fazla şeyin değişmeyeceğini de bir kez daha üzüntü ile  anlamış bulunmaktayız.

Öncelikle gece gündüz demeden,profesyonelce çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma,tüm çalışmalarımızı tarafsız bir şekilde kamuoyuna yansıtan değerli basın mensuplarına ve bu süreçte bizlere yoğun destek veren muhteşem  taraftarlarımıza teşekkürü borç biliriz.

Son olarak;seçim çalışmalarında büyük emek harcayan İbrahim NALBANT’ı ve tecrübesiyle seçimi kazanan değerli başkanımız sayın İsmail GÜRSES’i tebrik eder,Sakaryaspor’un menfaatleri için üzerimize düşen her konuda yanında olduğumuzu belirtmek isteriz.

İnşallah her şey Sakaryaspor’umuza yakışır bir şekilde devam eder,kazanan Sakaryaspor olur.Saygılarımla…

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!