SASKF’DE SPOR LİSESİ ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

featured

SASKF’DE SPOR LİSESİ ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba Sakarya’da bu yıl açılan ancak Alandüzü Mahallesinde bulunan bir lisenin ek binasında hizmet vermeye çalışan Spor Lisesi ile ilgili yeni bir hizmet binasına taşınması için çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Başkan Zımba yaptığı açıklamada “ bu konu ile ilgili olarak daha önce İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na bir ziyarette bulunduk.

Bu ziyaretimizde İlimizin mutlak bir ihtiyacı olan Spor Lisesi’nin kendi binasında hizmete geçmesi için gerekli görüşmeleri yaptık. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz de olumlu yaklaşımda bulundu.

Daha sonra da yönetim kurulumuzla birlikte Sakarya Vali’miz Sayın Hüseyin Avni Coş’a bu konu ile ilgili olarak bir ziyarette bulunarak derdimizi anlatmaya çalıştık. Sakarya sporcu yatağı ve fabrikası bu sporcu yatağına, kendi binasında hizmet veren spor lisesi yakışır.

Bizler fırsattan istifade etmiyoruz, Spor lisesinin kendi binasında faaliyetlerine devam edebilmesi için girişimlerimiz devam edebilmesi açısından hazır fırsat varken, yani 15 Temmuz’da meydana gelen hain saldırı sonrasında devletin elinde kalan bazı okullardan istifade yoluyla Spor Lisesi’ni kendi binasına taşıyabiliriz düşüncesindeyiz. Amacımız sporcu yatağı Sakarya7dan spor adamlarının yetişmesidir.

Sayın Vali’mizden ve Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzden Sakarya Spor Lisesi konusunda acilen bir destek bekliyoruz. Bunun gerçekleşeceği konusunda da ümidimizi sürdürmeye devam ediyoruz. “ Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!