Sapanca Karapürcek deplasmanında fark attı 6-1

featured

Sapanca Karapürcek deplasmanında fark attı 6-1

Süper lig B grubunda bu sezon iddalı vede güçlü bir kadro kuran Sapanca Gençlik Karapürcek deplasmanınmda 60 dakika on kişi oynadığı mücadeleden 6-1 galip ayrıldı. Yeşil Beyazlı ekipte 15 dakikada gol perdesini can Oğuzhan kol 30 dakikada ikinci sarıdan kırmızı görünce , Sapanca sahada on kişi kaldı. Karapürçek’te buna karşın Sapanca fırtınası hakimdi. Yeşil Beyazlı ekip farka koşarken gollerini Oğuzhan Kol, Cihan (2) Gökhan, Ömer  ve Caner kaydetti.

KARAPÜRÇEKSPOR: 1 – SAPANCA GENÇLİKSPOR: 6

STAT: Akyazı

KARAPÜRÇEKSPOR: Eyüp Ensar, Hakan, Burak, Ersin, Recep, Erkan, Fatih, Emre, Okan, Fatih, Aydın ANTRENÖR: Ömer İkinci

SAPANCA GENÇLİKSPOR: İlker, Caner, Oğuzhan, Levent, Muhammet Recep, Anıl, İsmail, Cihan, Ömer Faruk, Soner (dk.45 Çağrı), Gökhan (dk.52 İshak)

ANTRENÖR: İsmail Yılmaz

GOLLER: Dk.24 Gökhan, dk.30 Oğuzhan, dk.39-52 Cihan, dk.47 Caner, 79. Ömer Faruk (Sapanca Gençlikspor) KIRMIZI KART: Dk.43 Oğuzhan (Sapanca Gençlikspor)

Ne Dereköy, Ne Demirspor 0-0

Hacıkışlada Süper mücadelede doksan dakika içinden gol sesi çıkmadı. 0-0 İki takımda kazanmak adına çok fazla etkili olmadığı süper mücadelede ,denk güçlerin mücadelesi başladığı gibi bitinde taraflar sahadan 0-0 lik sonuçla ayrıldılar.

******

Arifiye iki attı sonra durdu 2-0

Arifiyespor kendi evinde kısa süre önce teknik adam değişikliğine giden Geyvespor karşısında sonuca,ilk yarıda gitti.2-0 Yeşil Siyahlılar maça 3 dakikada gelen erken golle başladılar. Bu dakikada Yılmaz attı Arifeye 1-0 öne geçti.  Bu golden yedi dakika sonra bu kez sahneye Mert İlker çıktı 2-0. Bu erken gollerin devamı gelmeyince Arifiye üç puanı 2-0 la aldı.

****

.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!