SANTRA Yol senin Sakarya..

featured

SANTRA

Yol senin Sakarya..

Sakaryaspor’un 2-0 kazandığı Adıyaman FK maçından sonra Galatasaray’ın Gaziantep FK maçını izledim, 50 yıldır izlediğim en kötü Galatasaray..

Lider Sakaryaspor’da işler iyi gidiyor, taraftar kar kış dinlemiyor, maça geliyor, günün kahramanı Ozan Sol..

10 gün önce yine Sakarya’da 4-1 kazandığımız Çorum FK maçının kahramanı kaptan Ömer Bozan’dı.. Demek ki her hafta bir kahraman çıkarıyoruz, yetiyor..

Adıyaman maçında ilk yarıyı tek kale oynayarak tek pozisyon vermeden 0-0 bitirmek büyük bir maharet gerektiriyordu, kulakların çınlasın Tahir, tek başına farkı kaçırdın..

Böyle de kaçmaz ki..

Hele hele son kaçırdığı.. 53’te kaleciyi geçti, boş kaleye dürtemedi..

Oysa zor olanı yapmış, kaleciyi çok güzel paketlemişti ama kolay Tahir’in işi değil, boş kaleye vuruşu yan ağlara gitti!.

İki dakika sonra Ozan Sol sağdan süzüldü, bir baktı, bir gitti, bir daha baktı, bir daha gitti, üçüncü baktığında Burak Süleyman’ı net gördü, net bir pas çıkardı, kilidi parçaladı..

Aynı Ozan Sol bu golden 5 dakika sonra kaleciyi geçti, “boş kaleye böyle vurulur” diyerek mesajı Tahir’e gönderdi, maç geldi; 2-0..

Sonra ki yarım saat lay lay lomla geçti, averaja ihtiyacımız yokmuş gibi..

Adıyaman’ın pozisyonu yok..

Benim tanıdığım en ünlü Adıyaman’lı Kahtalı Mıçı ve Cengizhan Akgün..

Teknik patronları Sadi Çeri 12 gollü Cengizhan’ı 58’de kenara alınca yok hükmünde maçı tamamladılar..

Bu arada Adıyaman Sakarya’ya gelirken Adıyaman’ın 3. ligdeki temsilcisi Kahta 02 Hendek’e niye gelemedi, anlamış değilim..

Üstelik Adıyaman’da havaalanı Kahta’da!.

Anlayamadığım bir başka konu ise haftalardır maratonda koltuksuz bölgeye seyirci alınması nedeniyle yediğimiz veya yiyeceğimiz 10. para cezası, maç başına 8 bin TL..

80 bin TL hacı babaya gitti!.

Acaba o koltuklar altından olsa oraya takmak kaç para?..

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’u göreve çağırıyorum..

Tamam.. Kazımpaşa’da paslanan tribünleri gitmediğin için görmüyorsun ama maratonun eksik koltukları oturduğun protokolün tam karşısında, nereye bakıyorsun acaba?

Yoksa aksatılan kiraya mı sayıyorsun?

Yeniden maça bakacak olursak..

Sakaryaspor’da ilk iki hamle mecburiyetten kaynaklandı, önce Ümit Kurt, sonra kaleci Furkan seke seke çıktı..

Oğuz Kocabal cezalıydı, yine defansif tek ön liberolu bir oyun, yine maçı rakip sahaya yıktık ancak 2-0’ı kafi görmek tercih meselesiydi, başardık..

Selçuk Alibaz’ı nihayet izledik, Ömer Can Sokullu’yu aradık..

Orta sahada Ömer Bozan’la oyun anlamında ikili ilişkilerini iyi tutarak ofansa katkısının net olmasını beklediğimiz veya umduğumuz Selçuk Alibaz’ın neden oynatılmadığını net anladık, hazır değil veya risk sevmiyor..

Sevmediğim birkaç ayrıntı daha var ancak “Kazanan haklı” söyleminden yola çıkarsak Ercümend hocaya ve oyuncularına söyleyecek bir şey yok, tebrik ediyorum..

8 heyecan kaldı, bir mağlubiyet hakkımız var, Sakaryaspor’u normal şartlarda bu grupta yenecek takım yok ancak futbol bu, savaş atmosferi farklı..

Son 8 hafta Sakaryaspor ağırlıkla ligde kalma mücadelesi veren takımlarla oynayacak, 4 puan gerimizden gelen 1461 Trabzon ilk 5 mücadelesi veren takımlarla..

Bu mücadelenin sonunda son gülenin Sakaryaspor olması dileklerimle Afyon deplasmanına kilitleniyorum, yol senin Sakarya..

SANTRA HARİCİ

Sudan sebepler değil mi?

Damla damla birikip

Boğulmaya neden olan

 

 

 

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!