Gözlem Usta işi

featured

Gözlem
Usta işi
Sakaryaspor ,Sakaryaya yatarak ,zaman geçirerek ,fırsat bulunca kontrataklara çıkarak Adıyaman’ın  puan çalmak uğruna erken başladığı uyutma taktiğinde ikinci yarı da bulduğu  gollerle  ders yüz  etti 

Sakaryaspor zaman ayarlı taktiğinin fitilini ,topla daha fazla oynayarak hucuma çıkarak yine de ilk yarıda bayağı pozisyonlar buldu. Ancak boyunun güzelliği kadar ayakları iyi çalışmayan Mustafa Tahir babaoğlunun kaçırdıkları ilk yarının tabela eşitliğinin bozulmasına engel teşkil etti. Kaleci Furkana koskoca ilk yarıda hiç top gelmezken, sakatlanıp çıkan kalecimiz topla 47 de kornerden gelen topla buluştu. Tahirin iyi düzeltip kötü vuruşuyla kaçan sac baş yolduran pozisyon sonrası bir usta çıktı sahneye. Ozan Sol dakikalar 55 gösterirken bize göre sağ,rakibe göre sol taraftan ince ,narin çalımlarla Adıyaman kalesine sokuldu,kaleciye de bir feyk attıktan sonra ayağındaki topu daha garanti yerde konaklayan Burak Süleymana çıkardı ve düğüm çözüldü. Bu golde iki oyuncu birden sevindi ben bu golün ballı börekli yanını Ozan Sola armağan ediyorum. Sakaryaspor golden sonra rahata erdi,rakibin yenilgiden kurtulma anında verdiği mücadelenin içinde 60 da hata çıktı,hatayı affetmeyen ilk golün mimarı Ozan sol Adıyaman’ın fişini çekti ve maç orada bitti. Sonrasında farka gidecek pozisyonlar yaşansa da gün mutlu bitti. Bu maç içinden çıkan üç puana bir değil iki taraf açmak istiyorum. Ozan Sol attırdı ,attı Eyvallah. Ancak savunmadaki Çağlayan Menderese ben buradan özel bir teşekkür plaketi gönderiyorum. Sakaryasporu seyrettikçe bu takımı oluşturanları kutlama seanslarına ağırlık verdim. İyi takım,kendinden emin halleri bazen çan sık sa da ,klas ayakların bu ayrılığında oluversin canım.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!