SANTRA ) Selvi boylum, Al yazmalım..

featured

SANTRA

Selvi boylum,

Al yazmalım..

Geçen sene bu ligde içerde dışarda yendiğimiz Vanspor FK’ya bu sene Van’da 1-0 yenildik, dün Sakarya’da 1-1 berabere kaldık, yastayız..

Ancak ve ancak henüz ne olduğu çözülemediği için insanların parayı ikinci plana itip ekmek peşine düştüğü pandemi nedeniyle Sakaryaspor’a uzaktan bakmak zorunda kaldı, dolayısıyla taraftar bu sene çok şey kaybetmedi, sağlıklı günler diliyorum..

Lider Eyüpspor’un 14 puan gerisinde ligde kalan bölümlere koşan Sakaryaspor’a üçüncü hoca Serdar Bozkurt ve ekibi de ilaç olamadı, sadece Büyükşehir’in desteğini alan Cevat Ekşi yönetimi gibi..

Cevat Ekşi iki sene önceki gibi varla yok arasında, ancak yönetiminde bu kez takımı diri tutacak Cumhur Genç gibi bir yönetici arkadaşı yok, ilk kez play-off’a kalmaktan bile korkuyorum..

Sakaryaspor’da hiçbir şey planlandığı gibi gitmedi, gitmeyecek..

Bu ligin üstünde kurulan takım da derdimize ilaç olamadı, dökülüyoruz..

Oysa lige başlarken tutan (Oğuz) atan (Ali Özgün) umutlarımıza tavan yaptırmıştı, Reis (Muhammed) 10 numara..

Lige iyi başlayamadık, 16 yeni oyuncunun takıma adaptasyonu sıfırın altında tur attı..

Ne zaman ki Ali Özgün sanki galibiyet golü atmış gibi Eyüp deplasmanında 1-1’e gelen skor sonrası sarı kartı varken formasını çıkardı, gözümü ilk 5’e çevirdim, Ali Özgün bir meçhule savruldu..

Bugün bakıyoruz, Berk İsmail yeniden gol umudumuz!.

Bu filmi değişik oyuncularla o kadar çok izledik ki..

Gençlik yıllarımda en çok izlediğim “Selvi boylum al yazmalım” klasiği aklıma düştü..

Dün yaşadığım 1-1 sonrası beraberliği masaya yatırıp beni takip eden okuyucularımı sıkmak yerine son 5 yıla baktım, her yıl iki takım kurmuşuz, bu sene bir..

Neyse ki iki ay önce transferi açamamışız aynı kadroyla ligi bitireceğiz, iyi veya kötü..

Son 5 yılda 100’e yakın transfer yapmışız, en önemli başarımız İstanbul Olimpiyat Stadı’nda Coşkun Yılmaz’ın golleriyle Diyarbekirspor’u 2-1 yenerek 2. Lig’e çıkmak olmuş..

  1. ligde dördüncü yılımız, en kuvvetli ihtimal yine play-off..

4 yıllık 2. lig kariyerimizde Sakaryaspor’a rakip olamayacak derece de olmalarına rağmen biz kendimize rakip olmuşken Fatih Karagümrük süper lige, Keçiören, Bandırma, Samsun, Tuzla 1. Lig’e çıktı, Sakaryaspor halen 2. Lig’de..

İlk defa bu kadar kırılgan bir kadromuz var, mesela sözleşmesi devam ederken gönderdiğimiz Serkan Odabaşoğlu iyi kumaşmış, bizde ütü tutmadı..

Sakaryaspor’da yine bugün itibariyle geleceğe ışık saçan tek oyuncu 2001 doğumlu, 1 kez izlediğimiz stoper Fatih Tultak oda yaşı sebebiyle..

Diğer 29 oyuncumuza baktım, bu liglerde hiçbir kulüp birine bile bonservis bedeli ödeyip talip olmaz, bizde emekli olurlar..

O zaman bir yıl daha havanda su dövmüş olacağız ki yeni yeni dosyalar yeni yeni yönetimlere kalır ancak bir Uğur Akkuş gibi holding patronu bulamayız, dosyaları dert etmeyecek İsmail Gürses başkan olur, 5 yıl önceki gibi..

Bu kez Samanyolu galaksisine uygun bir slogan buluruz, bastır Sakarya..

SANTRA HARİCİ

Zaman ilaç değil

İnsan unutkan

 

 

 

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!