SANTRA Psikolojik rahatlık..

featured

SANTRA

Psikolojik rahatlık..

Profesyonel liglerde Trabzonspor ve Batman Petrolspor yenilince namağlup lider Sakaryaspor’un tek rakibi Hekimoğlu Trabzon kaldı, biz çıkalım kerevetine..

“Şampiyon Sakarya” tezahüratlarını duymayalı çok olmuştu, takım ayak uyduramadı, Serik Belediyespor’u yenerken zorlandık..

Yine kazandık ama sıkıntılı oldu, oyunda düşüş var, skor açısından sıkıntı yok..

Turgutlu’da 0-0 berabere kaldığımız geçen haftaya oranla sarı kart cezalı stoper Çağlayan Menderes’in yokluğunda Eyüpcan Delibalta, maç öncesi sakatlanan birinci forvet Tahir Babaoğlu’nun yokluğunda ikinci forvet Ali Özgün’ün forma giydiği Serik Belediyespor karşısında iki golümüzü atan Ali Özgün faktörü 3 puanın bizim olmasına yetti..

Ali Özgün 3 gün önce Rüstemler’de düzenlenen doğumgünü partisinde moral bulmuştu, mermi yüklendi, Serik’e patladı..

Aslında Serik’i 12’den vuran Berkay Kabukçu adlı taraftarımız oldu, süper düşünmüş, meyvesini Sakaryaspor topladı, kutluyorum..

Yedek forvet Ali Özgün’le golü ilk 20 dakika içinde bulunca fark iştahımız tavan yapmıştı ama evdeki hesabı Burak Göksel’in 27. dakika da ağlarımıza gönderirken sevinmediği şok golü bozdu..

Bu golden iki dakika sonra hesapta olmadığı yerde bulunan sağbekimiz Oğuz Yıldırım rakip kaleciyi bozdu, Ali Özgün iki yaptı, başka gol olmadı..

Burak Göksel 7 yıl önce bu takımın bir parçasıydı, Sakaryaspor teknik patronu Ercümend Hülakü Coşkundere gibi..

Gelmiş geçmiş güzel günlerin hatrına Burak Göksel’i kutluyorum, görmeyeli çok olmuştu..

Burak’ı Z kuşağı tanımaz, Sakaryaspor formasıyla gollerini eski statta attı, en güzeli play-off’ta BB Erzurum’a..

Şimdi eski statta takla atıyoruz!.

Böyle işte.. Yeniden Serik maçına dönünce 75. dakika da Ferdi’nin atılması başta saha içinde mücadele veren oyuncularımız olmak üzere basın tribününde bize psikolojik rahatlık getirdi, neyse ki 10 kişiden gol yemedik, zorda olsa kazandık..

Bir başka kazancımız ise sakatlığı devam etmesine rağmen şans bulduğu yedek kulübesinde gördüğü sarı kartla 3 sarı kartı sıfırlayan Onur Ramazan Toprak oldu, ceza sınırındaydı..

İki haftadır hasret kaldığımız Onur’un iki hafta sonra sahalara döneceğini düşünürsek güzel düşünülmüş bir hamleydi, lider hamlesi..

Son haftalarda oyunda yaşadığımız düşüşü etkili iki kanadımız Onur Ramazan Toprak’ın sakatlığına Hurşit Taşçı’nın dağılmasına bağlıyorum, özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikasında peşpeşe iki atak organizasyonunda Hurşit’in eli ayağına dolandı, herkes şaşırdı..

Hurşit’e hiçbirşey olmasa da son birkaç maçta birşeyler oldu, ekonomi gibi!.

Sakaryaspor’da bir diğer sıkıntı ise bu takımın yıldız isimleri Serkan Odabaşoğlu ile Ozan Sol.. Çok sevdiğimiz bu arkadaşlar camii duvarına su dökerek cepten yiyorlar..

“Cep delik” değil anlaşılan, Sakaryaspor’da para değil, goller konuşuyor, yenilmezliğimiz göz okşuyor, kolay kolay gol yemiyoruz..

Şükür elbet, puan farkıyla lideriz, kalan iki maçı kazanıp ilk yarıyı 45 puanla lider bitirmeye iki adım kaldı, sonrası tatil ancak yönetim için değil, teknik heyet için hiç değil, başkan Cumhur Genç için zaten değil..

Zorda olsa 2-1 kazandığımız Serik maçını taraftarla birlikte maratondan izleyen Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’ı kutluyorum, tatangaları kutluyorum, iyi ki varsın Sakaryaspor..

SANTRA HARİCİ

Hayat bazen olması gerektiği gibi değil,

Olduğu gibidir..

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!