SANTRA Ozan değil Onur..

featured

SANTRA

Ozan değil Onur..

Sakaryaspor’un Etimesgut maçında ilk yarı sıkıntılı geçti ancak ikinci yarıda Ozan Sol faktörü bize liderlik kapısını puan farkıyla açtı..

Berabere kalsaydık averajla liderdik..

Tahir’le bir penaltı atışından yararlanamadığımız ilk yarı golsüz bitti..

Dakikalar 16’yı gösterirken Tahir’in kaçırdığı veya kalecinin kurtardığı penaltı penaltı değildi ama 44. dakika da Ömer Bozan’ın ceza sahası içinde düşürülmesi penaltıydı, hakem vermedi..

Verdiğine saymış olmalı!.

Sakaryaspor’un talihi 39. dakika da Onur Ramazan Toprak’ın sakatlanıp yerini Ozan Sol’a bırakmasıyla döndü, geçmiş olsun Onur..

Umarım sakatlığı ciddi değildir, çok formdaydı..

Geçen hafta sağ koridorda buluştuğu ve 50 metre taşıdığı topla Ergene Velimeşespor’un direncini kıran oyuncuydu, Onur Ramazan Toprak..

Etimesgut maçında Ozan Sol 54. dakika da şık bir golle kilidi açarken attığı golün çok klas olduğunu söyleyebilirim, üst düzey goldü..

Bir dakika sonra yine Ozan Sol, 85. dakika da yine Ozan Sol ve Sakaryaspor şansa bırakmadan Ozan Sol’un bitiriciliğiyle işi çözdü, bize liderliğin keyfini sürmek kaldı..

Bu arada Sakaryaspor’un birinci forveti Mustafa Tahir Babaoğlu ne yaptı, ikinci forveti Ali Özgün ne zaman hatırlandı?

Saman alevi gibi yoluna devam eden Tahir’i kaçırdığı penaltı dağıttı, Ali Özgün hatırlandığında maç bitmişti çünkü dakikalar 86’yı gösteriyordu, Tahir’in yerine sahaya sürüldü..

3 gol atmasına yani hat-trick yapmasına rağmen Sakaryaspor’da sahanın en iyisi Ozan Sol değil, solbek Onur Karakabak’tı..

Soldan ortalarıyla, seri çıkışlarıyla, defansif aksiyonlarıyla mükemmel ötesiydi, sezonun en iyi topunu oynadı, hayranlıkla izledim..

Biliyorsunuz, sezon başından bu yana yazıyorum, kalecilerimizin maşallahı var, sağbek Oğuz Yıldırım, stoperler Ümit Kurt, Çağlayan Menderes ve zaman zaman şans bulan Eyüpcan Delibalta’ya oranla solbek Onur Karakabak defansın en zayıf halkasıydı..

Yine geçen hafta yazdım, Sakaryaspor’da Hurşit Taşçı, Oğuz Kocabal, Serkan Odabaşoğlu, Ömer Bozan ve Onur Ramazan Toprak’tan oluşan 5’li orta saha ancak şekillendi, Ozan Sol olumlu anlamda kafaları karıştırdı, nasıl ilk 11’de şans bulmayacak?

Ozan Sol oynarsa Onur Ramazan Toprak veya Hurşit Taşçı yedek kulübesine yakışmayacak..

Bunu da Ercümend hoca düşünsün elbet, bizi böyle düşündüren ilk yarının bitimine 4 lig maçı kalmışken eriştiğimiz kadro zenginliği..

İşte dün 3-0 kazanırken 74. dakika da Hurşit’in yerine oyuna salınan Umut Sönmez ancak hatırlandı, bu adam 3 yıl önce süper ligde Kayserispor forması giyiyordu..

Hırsıyla hayranlık uyandıran Hurşit’i taraftar sevdi, çıkarken aldığı alkıştan belli..

Son haftaların en iyi çıkış yapan sağ ön oyuncusu Hurşit Taşçı 3-0 kazandığımız Etimesgut maçında gol atmak adına tam 5 kez kaleyi yokladı ama golleri sol önde 39’dan sonra şans bulan Ozan Sol attı..

Ozan Sol forvet olmamasına rağmen golcü, geçen sene Bodrum’da orta sahanın sol önünde oynarken attığı 33 golden belli, daha öncesi de var..

İki sene önce kendisini devre arasında Sakaryaspor’a katacaktık ki Bodrumspor yönetimi “bedelsiz olarak serbest kalmasın” diye alacağını ödedi, Ozan Sol bugüne kısmetmiş..

Dolayısıyla bugün şu üzerimize yapışan ligden kurtulmak adına kısmet bize ıslık çalıyor, Hekimoğlu’na 2, Sivas Belediyespor’a 5 puan fark attık, önümüz açık, başarılar Sakaryaspor..

Boş tribünler Sakaryaspor’a yakışmıyor..

Son sözüm taraftara, bu takımı izlemeyen pişman olur..

Aşılarınızı olun, maça gelin, bütünleşelim, bitsin bu hasret..

SANTRA HARİCİ

Aynı şehirde

Sen varsın, ben varım

Ama biz yokuz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!