SANTRA – Ne yaparsan yap 10 kişi kalma..

featured

Perşembe akşamı Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynayacağımız Eyüpspor maçını beklerken ligde 29. haftanın açılış maçlarını izledim; ne yaparsan yap, 10 kişi kalma..

Dyorek Boluspor ilk yarıyı 1-0 önde bitirdiği Yılport Samsunspor maçını 1-5 kaybetti, Zeki Yavru son derece centilmence bir profil çizdi..

Mum olmuş, ilk yarı takımı mağlupken bile kuzu gibiydi..

Bolu’ya Samsunspor taraftarı istemeyen Boluspor 10 kişi kaldıktan sonra dağıldı, kırılgan bir yapıları olduğunu gördük, ilk 7’nin yanından bile geçemezler..

Pendikspor-Keçiörengücü maçı da bir nevi haftanın açılış maçına benzedi!.

Konuk Ankara Keçiörengücü 1-0 öne geçti, 10 kişi kaldıktan sonra bu skorun altından kalkamadı, 2-1 yenildi..

Ancak bu maçın şöyle bir hikayesi oldu; Rashad’ı ustaca attıran Pendikspor’lu stoper Hasan Hatipoğlu meydanı boş bulunca iki gol attı, Pendik kazandı..

Şu özetlediğim iki maç gösterdi ki; ne yaparsan yap 10 kişi kalma!.

Sakaryaspor olarak Eyüpspor maçını da Bodrum maçı gibi boş tribünler önünde oynayacağız, cezamız bitecek..

Sakaryaspor’dan 4 puan önde olan Eyüpspor 3 gün önce evinde yaşadığı Çaykur Rizespor yenilgisinden sonra İbrahim Üzülmez’le yollarını ayırdı, şehrimize yeni hocasıyla gelecek..

Yeni hocaları Zafer Turan eski hocaları, eski futbolcu.. Sakaryaspor’a karşı 1998’de Eskişehir’de İstanbul BB formasıyla final kaybetmiş, eskiler hatırlar..

Önümüze bakacak olursak zor bir maç bizi bekliyor.. En büyük merakım sağbek Oğuz’un Babel karşısında ne yapacağı?

En büyük artımız; süper kadroları var ama biz daha formdayız..

Roshi formda, Miloseviç toparladı.. Ancak kesinlikle ve kesinlikle asist yollarında Nalepa ile gol yollarında Kabongo’nun performansı belirleyici olacak..

Son kaybettiğimiz Yılport Samsunspor maçıyla kıyaslayacak olursak eksiğimiz yok hükmünde ancak Eyüpspor takımı Samsunspor’a oranla daha flaş bir kadroya sahip ve ilk ikinin içinde kalmak isteyecekler, yeni hoca yeni heyecan olacak..

Şöyle de bir gerçek var; yenilmeyen lider takıma devre arasında 7 takviye yaptılar ancak bir ritim tutturamadılar, dilerim perşembeden sonra tuttururlar, biz kazanırız..

Öncelikle 10 kişi kalmamalıyız!.

Başarılar arkadaşlar..

SANTRA HARİCİ

Yürürsen yakındır

Bakarsan uzak

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!