SANTRA Hep berabere..

featured

SANTRA

Hep berabere..

Dün Sakaryaspor’dan sonra bugün Hendekspor iki puan kaybetti, şoktayız..

Golsüz biten Van deplasmanında girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Sakaryaspor’da teknik patron Ercüment Hülakü Coşkundere gol atmak adına tüm riskleri aldı, yine olmadı..

Bravo hocam..

Hiç olmazsa niyetini görmüş oldum, cesaretini alkışlıyorum..

70’ten sonra forveti ikilemek güzeldi ancak Ali Özgün ile Tahir Babaoğlu’nun iki direğin arasını geçememesi güzel değildi, iki puan Van’da kaldı..

Olsun..

Sakaryaspor hiç olmazsa rakiplerine korku saldı, niyetini ortaya koydu, anlayan anladı..

Tamam..

Goller attık ama forvetler atamadı..

Forvetler şu saat itibariyle gole yabancı ama Sakaryaspor yıllar sonra ilk kez bu kadar uzun süre yenilmedi, devamı şampiyonluk olsun..

HENDEKSPOR’UN BERABERLİĞİ..

Bereket Sigorta Ümraniyespor’a ilk golü penaltıdan Yılport Samsunspor’lu Hasan Kılıç değil, penaltıyı hediye eden tecrübeli hakem Kutluhan Bilgiç attı, yok böyle hediye..

Ancak futbol böyle hediyelere gebe..

Hendekspor-Osmaniye maçında da maçın acemi hakemi Taner Tuncer Osmaniyespor’a böyle bir penaltı hediye etti, gol olmadı..

“Olur böyle vakalar” diye düşünürken uzatma dakikalarına 1-0 önde giren Hendekspor’un tecrübeli defans oyuncusu Hakkı Helvacı kendi yarı sahamızda acemice bir faul yaptı, devamında topu ağlarımızda gördük..

Tecrübelisi acemisi birbirine girdi, beraberlikler geldi, sağlık olsun..

Bu arada 3 gün önce Düzce’de Orduspor’a karşı kupaya acemice veda eden Hendekspor’da başta teknik patron Talip Toprak olmak üzere çok kişi kazandığından veya kaybettiğinden ders çıkarmalı..

Lig uzun maraton..

Bu maratonda Hendekspor profesyonel ligde bu şehrin temsilcisi olarak kalsın, daha ne olsun?

Birlik önemli, beraberlik olsun, devamında kazanırsın..

Bak Sakaryaspor’a, bir şehir uyuyor, kime ağlasın?

SANTRA HARİCİ

Yürürsen yakındır

Bakarsan uzak

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!