SANTRA Ankara oynadı, biz kazandık..

featured

SANTRA

Ankara oynadı, biz kazandık..

Averajla oturduğu liderlik koltuğunda huzur arayan SAKARYASPOR kalede Furkan Köse, Oğuz Yıldırım’ın yokluğunda sağbek Mehmet Yıldızaç, Ümit Kurt’un yokluğunda stoperler Çağlayan Menderes ve Eyüpcan Delibalta, solbekte her zaman ki gibi alternatifsiz Onur Karakabak, orta sahada iki defansif ön libero Oğuz Kocabal ve Oğuz Kocabal’a alternatif olarak kadroya dahil edilen Okan Dernek, sağ önde Ozan Sol, sol önde Burak Süleyman, 10 numara Ömer Bozan, forvette Ali Özgün 11’iyle sahaya çıktı, kaçan penaltıyla 1-0 kazandı..

Daha maçta ilk 15 dakika dolmamıştı, Ali Özgün kullandı, kaleciden dönen topu Burak Süleyman gol yaptı, bu kadar..

Maçın tamamında Sakaryaspor herşeyi devletten bekleyen bir havadaydı..

Neyse ki hakem penaltıyı verdi.. İstanbul’lu hakem Fevzi Erdem Akbaş 30 yaşında, futbolcu gibiydi, çabuk ve çevik..

Sakaryaspor’u ezdirmedi veya tüm takdir haklarını liderden yana kullandı..

Biz abarttık, daha fazlasını bekledik.. Mesela 80’de Okan Dernek topa vurdu, aynı Okan Dernek taca çıktı, koro halinde faul bekledik..

Sakaryaspor takım halinde serseri mayın gibiydi.. Herkes koşuyor ama nereye?

Topun bizde kaldığı anlar son anlardı çünkü oyuna giren Umut Sönmez, Onur Ramazan Toprak ayağına top yakışan oyunculardı..

Mesela sağ önde gol umudumuz Ozan Sol 5 kez sağbek Mehmet Yıldızaç’ın kademesine girdi.. Defansta topa beşinci hamlesiydi, stoper Çağlayan Menderes, Ozan Sol’un yanına gelerek birşeyler söyledi.. Tahmin ediyorum ki “Sen bak işine, buraları biz hallederiz” dedi..

Çünkü aynı Ozan Sol gol bölgelerinde ne zaman topla buluşsa bitikti..

10 numara Ömer Bozan yalnız, forvette üretim sıfır.. Kaleye yakın faul kazanamadık çünkü gelemedik, baskı kuramadık.. İlk 11’de tek forvet olarak sahaya çıkan Ali Özgün ile son yarım saat Ali Özgün’ün yerine sahaya sürülen Tahir Babaoğlu “al birini vur ötekine” gibiydi, cılız kaldık..

Öyle ki Tahir bir pozisyon buldu, 1’de 1 bekledik..

Yani..

Sakaryaspor’un 1-0 kazandığı Ankaraspor maçını bu sezonun en kötü iç saha performansı olarak notlarımın arasına aldım, kesinlikle yanılmıyorum..

Ankaraspor oynadı, biz kazandık!.

Özellikle orta saha da hiç yoktuk çünkü iki defansif ön liberoyla (Oğuz Kocabal-Okan Dernek) oynadığımız için rakibi bekler bir görüntü ortaya çıktı, ilerde çoğalamadık..

“Erik dalı” çalmıyordu ama Sedat Cengiz’in önderliğinde Ankaraspor şıkır şıkır oynadı..

Sedat Cengiz 2014’te Sakaryaspor’da yine Ercümend Hülakü Coşkundere hocayken maestroydu veya majör..

8 yıl sonra adam aynı topu oynar mı Sedat oynadı, biz izledik..

İçiniz karardı, değil mi?

Benimde öyle.. Üç gün sonra Trabzon deplasmanında tek rakibimiz Hekimoğlu’na veya 1461 Trabzon’a konuk olacağız, hiç iyi değiliz..

Umuyorum Sakaryaspor kendini Çarşamba’ya sakladı, Allah yardımcımız olsun, başarılar Sakaryaspor..

Trabzon’da inşallah süper bir hakemle karşılaşırız, şehrin lobisinden bir beklentimiz yok çünkü lobinin yüzde 90’ı Trabzon’lu, şehir medyası sorunlarıyla başbaşa, top oyuncularımızda..

Hendekspor’un 0-0’lık Karaman beraberliğini ise kötünün iyisi olarak değerlendiriyorum..

Evet.. Gol atamıyoruz ama yemiyoruz.. Lig’in en az gol yiyen ikinci takımıyız, düşmeyiz..

SANTRA HARİCİ

Herşeyle dost olunmalı

Uykuyla asla

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!