SANCAKTEPESPOR : 3 -1 SAKARYASPOR

featured

Sakaryaspor Spor Toto 3. Ligde ilk yarının son müsabakasında  deplasmanda Sancaktepe ile karşı karşıya geldi. Temsilcimizde sakatlığı bulunan Tevfik Işık ile kart cezalısı olan Mustafa Cevahir bu mücadelede forma giymedi. Maça kötü başlayan Sakaryaspor, henüz 3’ncü dakikada   Abdulkadir’in attığı golle 1-0 geriye düştü. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu. İkinci yarıda baskılı bir oyun ortaya koyan ekibimiz, golü bulmak için çok uğraştı. Bu uğraşların sonucunda 69’da Feyyaz Aydil ile skoru eşitleyen ekibimiz, 1-1’den sonra yeniden oyundan düştü. 82’nci dakikada Muhammet Sancaktepe’yi yeniden öne geçirirken, perdeyi kapatan isim 89’da Melik oldu ve Sakaryaspor Sancaktepe deplasmanından 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Stat: Sancaktepe Şehir Stadı

Hakemler: Ulaş Ayduran, Hakan Betaş, Kürşathan Akın

 Sancaktepe: Emre Satılmış, Murat İrişli, Ali Görkem, Abdulkadir Korkut, Caner Solmaz, Samet Akaydın, Cemal Şener, Orhun Öztürk (Dk.66 Muhammet), Bilal İsak (Dk.75 Altan), Melik Derin, Ahmet Bener (Dk.56 Samet Yüksel)

 Sakaryaspor: Yavuz Eraydın, Fikret Topaloğlu, Nedim Köseoğlu, Burak Bekaroğlu, Canberk Özdemir (Dk.40 Sadullah), Volkan Yılmaz, Mert Sarı, Adnan Güngör, Volkan Çekiç, Doğan Seçkin, Feyyaz Aydil

Sarı Kartlar: Ahmet Bener, Ali Görkem, Caner Solmaz, Murat İrişli, Samet Yüksel (Sancaktepe), Doğan Seçkin, Volkan Yılmaz, Adnan Güngör, Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor)

Goller: Dk.3 Abdulkadir, Dk.82 Muhammet, Dk.89 Melik (Sancaktepe), Dk.69 Feyyaz Aydil (Sakaryaspor)

Maçtan Dakikalar  Dk.3 Sancaktepe Atağında Topla Buluşan Abdulkadir, İçeriye Doğru Orta-Şut Karışımı Yaptığı Vuruşunda Kaleci Yavuz Topu Kontrol Edemedi Ve Top Ağlarla Buluştu.

1-0 Dk.40 Sakaryaspor’da Canberk’in Yerine Sadullah Oyuna Girdi.

Dk.60 Sakaryaspor’da Volkan Yılmaz’ın Kullandığı Köşe Vuruşunda Ceza Sahası İçinde Sadullah Kafayı Vurdu Top Direkten Döndü.

Dk.69 Sakaryaspor’da Volkan Yılmaz’ın Kullandığı Köşe Vuruşunda Ceza Sahası İçinde Feyyaz Aydil Dokundu Ve Top Ağlarla Buluştu. 1-1

Dk.81 Gelişen Sancaktepe Atağında Sakaryaspor Ceza Sahasına Gönderilen Topta Kaleci Yavuz Kalesinden Çıkmayınca Muhammet Topla Buluştu Ve Vuruşunda Top Ağlara Gitti.

Dk.89 Sakaryaspor’da Orta Alanında Mert Sarı’nın Attığı Geri Pas Kısa Düştü. Araya Melik Girdi Ve Kaleci Yavuz’dan Sıyrılarak Boş Kaleye Topu Yuvarladı. 3-1

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!