ÖMER SARICA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

ÖMER SARICA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Sakarya’nın tanınmış gazetecilerinden, Sportif 54 Sakarya’nın Editörü, aynı zamanda Yeni Sakarya Gazetesi foto Muhabiri Ömer Sarıca Perşembe günü Korucuk Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz servisinde  bir operasyon geçirdi.

SIKINTISI GİDERİLDİ

Sarıca uzun bir süredir sıkıntısın yaşadığı boğazındaki tıkanma sebebiyle meydana gelen rahatsızlık sebebiyle Korucuk Araştırma Hastanesine baş vurdu. Burada yapılan muayene ve testler sonucunda ameliyata alınan Ömer Sarıca’ya  Perşembe günü akşam üzeri  Profesör Dr. Mehmet Güven  tarafından operasyon gerçekleştirildi. Bir akşam hastanede kalan Ömer sarıca Cuma günü sabahı taburcu edilerek evine istirahate gönderildi. Ameliyat sonrasında çok rahatladığını belirten Ömer Sarıca ameliyatı gerçekleştiren Başta Profesör Dr Mehmet Güven olmak üzere Korucuk Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Servisi hemşireleri ve görevlilerine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!