Sakaryaspor’dan ”Hırsız Var” Tepkisi

featured

Spor Toto 1.Lig2in 30’uncu haftasında deplasmanda Altay’a 3-1 mağlup olan Sakaryaspor’da yönetim karşılaşmanın hakemi ve VAR yönetimine tepki gösterdi.

Tartışmalı penaltı kararının ardından 10 kişi kalan yeşil siyahlılar 1-0 geriye düşmesine rağmen 1-1’i yakalamış fakat 50’inci dakikada Oğuz Yıldırım’a yapılan net faule rağmen kalesinde golü görmüş mücadelenin hakemi ve VAR bu net faule devam kararı vermişti. Tecrübeli hakem Bünyamin Gezer, TRT Spor’da her iki pozisyonda hakem ve VAR’ın Sakaryaspor aleyhine karar verdiği yönünde yorumda bulundu.

Sakaryaspor kulübüde Bünyamin Gezer’in açıklamalarının yer aldığı bir video ile birlikte HIRISZ VAR açıklamasında bulundu. Sosyal medyadan yapılan açıklamada; Sakaryaspor’un emeklerinin ve alın terinin gasp edilmesine artık yeter diyoruz. Türk futbolundaki yeteneksiz hakem sorununu anlayabiliyoruz ancak art niyetli ve kullanışlı aparat olan hakemlere diyeceğimiz tek söz Sakaryaspor ağır taştır altında kalırsınız.” ifadelerine yer verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!