Taner Taşkın’ın Altay Maçı Sonu Açıklamaları

featured

Spor Toto 1. Lig’de play-off hattında yer alan Sakaryaspor, yeniden üst sıralara yükselme hedefinde olan Altay ile deplasmanda kozlarını paylaştı. İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda yeşil-siyahlı iki takımın da seyircilerine kapalı oynanan mücadeleden yeşil-siyahlılar, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. Maçın sonunda Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın önemli açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın hakeminin tüm taktir haklarını rakipten yana kullandığını söyleyen Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Galibiyet parolasıyla geldik. Mutlak galip gelmemiz gerekiyordu. Çünkü geçebileceğimiz rakiplerden bir tanesiydi. Ama helalde oyuncularımız ben de dahil olmak üzere Eyüpspor maçının galibiyetinde kalmışız.

Tabi maça başladığımızda senaryo kırmızı kart penaltı. Bu bizi gerçekten çok zor duruma soktu. Eğer 11-11 oynansaydı maçın gidişatı bizim açımızdan o ana kadar gayet iyi gidiyordu. Fakat kırmızı karttan sonra takımımızın gardı düştü. 1-0 geriye düştük. Ama golü bulmamıza rağmen ikinci devrede yine geriye düştük.

Burada bir parantez de hakeme açmak istiyorum. Tüm taktir haklarını rakipten yana kurtardı. Hakemler hakkında hep olumlu şeyler söylüyoruz. Ama malesef bugünkü maçın önüne geçti diyebiliriz. Çünkü Roshı bir pozisyonda kaleye doğru gidiyordu bize göre yüzde 100 faul var.

Belki kırmızı kart bile olabilirdi. Kaleye kadar gidebilecek süratli bir oyuncu. Oyuncu sakatlandı oyundan çıktı faul bile çalmadı.

Ama rakibe bir çok pozisyonda malesef bütün taktir haklarını onlardan yana kullandı. Bu da oyuncularımızda biraz sinir harbi yaptı.

Ama buna rağmen 10 kişiyle oyuncu grubum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Tabi eksik kaldığın zaman deplasmanda mücadele etmek kolay değil. İstediğimiz neticiye alamadık üzgünüz. bugün belki büyük bir avantaj kaybettik ama ligi kaybetmedik” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!