SAKARYASPOR’DA İÇ TRANSFER HAREKATI BAŞLADI

11 Temmuz’da yapılacak kongreye tek aday olarak girmesi beklenen İbrahim Nalbant ve ekibinde iç transfer görüşmeleri başladı. Futbolcu görüşmeleri Erkan Sezgin komutasında yapılıyor.

Sakaryaspor’da 11 Temmuz’da yapılacak olağanüstü genel kurulun üçüncü toplantısı öncesinde başkanlığa aday olan İbrahim Nalbant ve ekibi iç transferde çalışamlara başladı. Erkan Sezgin komutasında oluşan futbol şubesi oyuncularla görüşmelere başlarken ön görüşmeleri gerçekleştiriyor.
DİLAVER’DEN YENİ
SÖZLEŞME TALEBİ

Sakaryaspor’da alacakları nedeniyle TFF’ye başvuran Dilaver Güçlü ile Nalbant’ın ekibi bir görüşme gerçekleştirdi. Sakaryaspor’da kalmak istediğini söyleyen Dilaver Güçlü’nün yeni sözleşme talebinde bulunduğu öğrenildi. Sakaryaspor’da 630 bin TL’ lik sözleşme ile oynayan Dilaver’in bu rakamı yükseltmek istediği ve Nalbant ekibinin bu talebe nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.
SORUN GÖZÜKMÜYOR
Erkan Sezgin öncülüğünde yapılan grüşemlerde iç transferde önemli bir sroun gözükmüyor. Dilaver Güçlü, Berk İsmail Ünsal, Ferhat Yazgan, Zahit Fındık, Ferit Erişçi başta olmak üzere oyuncuların Sakaryaspor’da devam etmek istediği öğrenildi. Futbol Şubesi, Ümit Yasin Arslan, Oğuz Çalışkan ve Berkay Can Değirmencioğlu’na henüz ulaşamazken bu oyuncularla da kısa sürede görüşme yapılacak.
DÜŞÜNÜLMÜYORLAR
Sakaryaspor’da yeni sezon öncesinde takımda düşünülmeyen oyuncularda netlik kazanmaya başladı. Yeşil-siyahlı ekipte takımda düşünülmeyenlerin başında Tevfik Köse ve Umut Sözen yer alıyor. İbrahim Nalbant ekibinin iki oyuncuyla da görüşme yapmayacağı öğrenildi. Geçen sezon beklentileri karşılayamayan Umut ve Tevfik’ten takım bulması istenecek. İki futbolcunun yanı sıra Hakkı Can Aksu’nun da yeni sezonda takımda kalması zor gözüküyor. Sözleşemsi biten Savaş Tağa ile de tekrar masaya oturulmayacak. Yönetim iç transferde ideal kadroyu korumayı hedefliyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!