Tesislerde Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Tesislerde Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy  ;” Son yıllarda Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan yatırımlar ile sporun başkenti olan Sakarya modern ve kullanışlı tesislere  kavuştu. Bizlerde bu tesisleri daha kullanışlı hale getirmek ve korumak için mücadele ediyoruz. “ dedi.

Özsoy ; “ Yeni Sakarya Stadyumu, Sakarya Spor Salonu, Sakarya Yüzme Havuzu, Spor Salonları , Havali silahlar Atış Poligonu, Sentetik Zeminli futbol sahaları gibi bir çok tesis hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın İlimize kazandırdığı Türkiye’nin vizyon projesi Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası ilk Uluslararası organizasyona ev sahipliği yaptı. Yine Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın yapımını üstlendiği Sapanca Hacımercan futbol sahası İlimize kazandırıldı. Atletizm Pistimizin tamamladık, Erenler Atatürk Stadı ve Pamukova Atatürk Stadının zemini yenilendi. Atatürk Spor Salonu ve Serdivan Gençlik Merkezimizdeki  bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Sakarya Yüzme Havuzunda açılan Pilates ve Halk Oyunları Salonunda her yaştan tüm kadınlarımıza ücretsiz Pilates dersleri veriliyor.” Şeklinde konuştu.

Özsoy  son olarak ; “Yaz sezonu nedeniyle , tesislerimizi bakım ve onarım çalışmalarına aldık. Tesislerimizi korumak ve güzel tutmanın yanı sıra , ücretsiz kurslar ve programlar ile dolu tutmak için bizler üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!