SAKARYASPOR’A REÇETE!

featured

SAKARYASPOR’A REÇETE!

Efsane başkan Tuncer Tepe anlatıyor, “Beni yönetime yazmışlar  haberim yoktu, sonra başkan istifa etmiş ,başkan olarak beni uygun görmüşler bende bu işten çok anlamasam da kabul etmek zorunda kaldım.” Bizim stad konuşmasında Tuncer Tepe böyle anlatıyor…….Lafı şuraya getir ecem ,bir çok yöneticinin Sakaryaspor ile tanışması tesadüfken ,bugün iddialı şekilde yönetime aday olanların ,finale kadar getirip sonunda bir çoğunun pes ettiği günleri yaşıyoruz….

Cumhur Genç bizim kardeşimiz, gerçekten Sakaryaspor sevgisi olan ve tribünün tozunu yutmuş ve bu konuda tecrübeli bir isim……………………………Ancak Uğur Akkuş için aynı sözleri söylemek mümkün mü?     Taraftarın çoğunluğu başarı ve paranın gücüne inanıyor ve Uğur Akkuş’u istiyor. Akkuşun başarılı olacağının garantisi var mı? ………..

 

Liglerin yorgun takımı ,Türkiye liglerinde büyük bir marka ,ancak bu markayı yanlış yöneterek, borç üstüne borç yapanlar, icra dosyaları ile boğuşan Başkanlar bıraktı bize………………………

Rahmetli Ethem Boran  bu günleri görseydi, kahrolurdu herhâlde..

Şimdi Başkan Ekrem Yüce, gerçekleri görerek, ya iyi reçete yazan doktor bulacak, yada günü kurtarmak için yeni bir maceraya atılacak yönetimlere destek olacak..

.. Sakaryasporun kurtuluşunun şampiyonluk olduğuna inananlar yanlış yoldalar…….. Reçete yi ben yazamam ama fikrim bu takımın kurtuluşunun Alt yapı, sabırla borçları ödemek ve her yıl şampiyonluk kovalayarak borçları katlamak yerine mütevazi bir ekiple borç temizleyerek, tesisleşerek kulübün kasasını zenginleştirmek geleceği de karartmamak olacaktır….

Yoksa bugün çıkarsın, yarın düşersin.

Ne Ethem Boran olabilirsin nede Efsane ismiyle anılan bir Tuncer Tepe…

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!