SAKARYASPOR YÖNETİM GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

featured

SAKARYASPOR YÖNETİM GOREV BÖLUMU YAPTI

“ ADIM ADIM İLERLİYORUZ “

Sakaryaspor Yönetim Kurulu’nda Basın Sözcülüğü’ne getirilen Erkan Prizdenli Gazetecilere yaptığı açıklamasında; “inşallah ilişkilerimiz hep sıcak olur. Belli çizgilerde söylediklerimizi tam olarak ifade edersek, yanlış anlaşmalara sebebiyet vermemiş oluruz. Ben hep sizlerle yakın olmaya çalışacağım. Biz elimizdeki bilgilerin çoğunu paylaşacağız. Zaman zaman ufak tefek şeylerin de bizde kalması gereklidir. Bunun için de bizleri üzmemenizi rica ediyorum. Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısıyla da gerekenleri konuşma imkanımız olacak” dedi.

Prizrenli; “Yönetim Kurulumuzun ilk toplantısında görev dağılımını yaptık ve adım adım ilerliyoruz. Teknik Direktörlük konusunda birkaç isimle görüştük ancak bu isimleri şimdilik vermek istemiyorum. Çok yakında bu konuyu çözüme kavuşturacağız. Bir hata yapma lüksümüz yok. Bizim gönlümüz tabi ki üst liglerde ve hedefimizi buna göre belirleyeceğiz. İnşallah başarılı oluruz. Bütün Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız tüm heyecanları ile göreve başladılar. Başarıya odaklandık” dedi.

YÖNETİM TAM KADRO

Geçtiğimiz Cumartesi Günü Yapılan Kongrede Göreve Gelen İsmail Gürses Başkanlığındaki Sakaryaspor Yönetimi  İlk Toplantısını Gerçekleştirdi. Sakaryaspor Yönetimi  Akşam Saatlerinde Rüstemler Tesisleri’nde Bir Araya Geldi. Yönetim Tam Kadro Halinde Bir Araya Gelirken, Takımın Yeni Teknik Direktörü De Belirlendi. Yönetimden Yapılan Açıklamaya Göre Takımda Teknik İşlerin Başına Cem Cambaz

Görev Dağılımı Yapıldı Sakaryaspor’da

İsmail Gürses Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Dün Yaptığı Toplantı İle Görev Dağılımını Gerçekleştirdi. Sakaryaspor’un Çiçeği Burnunda Yönetimi  Akşam Saatlerinde Rüstemler Tesisleri’nde İlk Toplantısını Gerçekleştirdi. Yapılan Yönetim Toplantısında Görev Dağılımı Da Yapıldı. Buna Göre;

Başkan Vekilleri, Halit Evin, Cihan Yıldıran, Ramazan Sezer Ve Şerafettin Özgüllü

Genel Sekreter Yılmaz Dünya,

Basın Sözcüsü Erkan Pizrenli

, Mali İşler Rahmi Şengül, Cihan Yıldıran, Fethi Can Buruşoğlu,

Futbol Şubesi   Mahmut Mert, Alparslan Gürses,

İdari İşlerden Sorumlu As Başkanı Fatih Aygün

Sosyal İşlerden Sorumlu As Başkan Mükerrem Koç, Coşkun Yılmaz

Federasyon Ve İstanbul Sorumlusu Cemal Sağlam, Av. Burcuhan Yıldıran

Yurtdışı İlişkilerden Sorumlu Yk Üyeleri Ahmet Yılmaz, Hakan Pizrenli , Cemal İyem

Marketing Sorumlusu Yk Üyeleri Levent Ulusoy, Aydın Derman

Amatör Branşlardan Sorumlu Yk Üyeleri Selçuk Başak, Yavuz Alemdar, Fatih Çeken

Alt Yapıdan Sorumlu Yk Üyeleri Hüseyin Aydınlı, Turan Varkan, Mustafa Özdemir

Stad Ve Tesislerden Sorumlu Yk Üyeleri Enes Zengin, İsmail Özcan, Mahmut Mert, Mükerrem Koç, Ramazan Sezer

Store Sorumluları Erken Pirzenli, Rahmi Şengül, Salih Kale, Zafer Kolunsağ

Transfer Komitesi İse İsmail Gürses, Mahmut Mert, Alparslan Gürses, Cumhur Genç, Ve Orhan Şeşen Oldu.

CEM CAMBAZ iSMi

Sakaryaspor Yönetiminin  Yaptığı Toplantı Sonrasında Takımın Başına Getirilecek Olan Teknik Adam Da Kısmen Belirlenmiş Oldu. Yönetim Farklı Bir Uygulamaya Gidecekken İsmail Cem Cambaz’ın Sportif Direktör, Genel Kaptan Veya İdari Menajer Olarak Görev Alacağı Belirtiliyor. Cem Cambaz’ın Göreve Gelmesinin Ardından Kendisi İle Birlikte Çalışacak İsmin Kim Olacağı İse  Belli Olacağı Açıklandı.

ekan pizrenli

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!