Sakaryaspor Seymenle kazandı 1-0

featured

 

SAKARYASPOR U-13’LER ŞAMPİYON

Sakarya !3 Ligi play-off müsabakalarında 13’er Puanla play-off’u aynı puanda bitiren iki takım Sakaryaspor ve Akyazı Akınspor U-13 Takımları baraj maçı için Erenler sentetik sahada karşı karşıya geldiler.

Diğer grup şampiyonu Demirspor’dan sonra İlimizi Türkiye U-13 Şampiyonasında temsil edecek ikinci takımı belirleyecek maça her iki takım da temkinli başladı ancak Sakaryasspor maçın ilk dakikalarında S. Salih’le mutlak bir gol pozisyonundan oldu.

Maçın 12. Dakikasında Akyazı Akınspor savunmasının bir anlık duraklamasından yararlanan Salih önünde bulduğu topu Akyazı Akın filelerine gönderdi ve Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçiren golü attı. Maçın 29. Dakikasında hakem Zeki Erdem Şen’in verdiği bir faul kararı sonrasında topa vuran Sakaryaspor oyuncusu Metin Talha ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Sakaryaspor bu dakikadan itibaren maçı 10 Kişi tamamlamak zorunda kaldı. Maçın ilk yarısı 1-0 Sakaryaspor’un galibiyeti ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında Akyazı Akınspor oyunda dengeyi kurmaya başladı ancak forvet oyuncularının şanssızlığı nedeniyle golle buluşamadılar.

Sakaryaspor zaman zaman rakip kalede gol ararken, galibiyeti korumak adına da savunmasına ağırlık verdi ve maç ta 1-0 Sakaryaspor’un galibiyeti ile sona ererken, Sakaryaspor bu sonuçla İlimizi Demirspor’dan sonra U-13 Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan ikinci takım oldu

SAHA : Erenler HAKEM: Zeki Erdem Şen

AKYAZI AKINSPOR U-13 : Y. Doğan*** Melih*** Rahman*** Ahmetcan*** H. Şafak*** Berkay*** E. Berk*** Cengizhan*** Reşat**** Recep*** Azat***

ANTRENÖR : Okan Pirinç

SAKARYASPOR U-13 : Yuşa*** Uğurcan*** Ruhi*** Metin Talha ( K.K ) Ömer Faruk*** Kerem*** Yasin*** Gökdeniz*** Seymen Salih *** ( Doğukan Dk. 59 ) Soner*** ( Ahmet Hakan Dk. 60+1 )

ANTRENÖR : Murat Balaban GOL : Dk. 12. Seymen Salih KIRMIZI KART : Dk. 29 Metin Talha ( İkinci sarıdan ) ( Sakaryaspor ) IMG_9072 IMG_9077 IMG_9082 IMG_9112 sakaryaspor u13 (2)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!