Sakaryaspor-Neftçi Bakü :1-1

featured

1.Lig hazırlıklarını Bolu Abant’ta sürdüren Sakaryapor ikinci hazırlık açında Neftçi Bakü ile Gerede’de karşılaştı.

1.Lig hazırlıklarını Bolu Abant’ta sürdüren Sakaryapor bugün Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile Esentepe Hotel’in sahasında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz sahaya Cihan Topaloğlu, Hurşit Taşçı, Ümit Kurt, Çağlayan Menderes, Isaac Donkor, Okan Dernek, Hakan Yavuz, Ozan Sol, Onur Toprak, Kabongo Kasongo ilk 11 ile çıktı. Karşılaşmanın ilk devresi 17’inci dakikada Qodsvey Donyo’un attığı golle 1-0 Nefçi Bakü’nün üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda her iki takımda oyuncu değişikliklerine giderek bir çok oyuncuya şans verirken 75’inci dakikada Oğuz Yıldırım’un golü ile maça denge geldi. Kalan dakikalarda skorda değişme olmayınca müsabaka 1-1 sona erdi. 28 Haziran’da Bolu Abant’ta kampa giren Yeşil Siyahlılar yarın yapacağı son çalışma ile ikinci etap çalışmalarını tamamlayacak. 2 Gün izin yapacak temsilcimiz 10 Temmuz Pazar günü Bolu Aban’ta üçüncü etap için toplanacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!