Tatangalar’dan taraftara önemli uyarı!

featured
Değerli Sakaryasporlular;
Öncelikle belirtmeliyiz ki Tatangalar bugüne kadar varlığını sosyal medya atışmaları değil, tribünde ve yollardaki duruşu ile kazanmıştır.
Kurulduğu günden beri Tatangalar, forum, blog ya da sosyal medya üzerinden mangalda kül bırakmayıp maç günü gelince deplasman tribününde yokları oynayan bir oluşum değildir.
Malumunuzdur ki; 2 yıldır pandemi nedeniyle elimizden alınan deplasman hakkımızı geri kazanmış durumdayız. Biz isteriz ki, sevdasına gönül vermiş her camia evladı Sakarya Atatürk Stadı’na gelip, pankartını assın. Biz de aynı şekilde 1990’dan beri Tatangalar pankartını asmadığımız stadın olmayışı ile övünmeye devam edelim.
Bu duygu ve düşünceler ışığında sizleri sosyal medya üzerinden rakiplerimiz hakkında yorumlarda bulunurken daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bilinmektedir ki deplasman yasaklarını uygulayan merciler öncelikle sosyal medyada ortamın gerginliğini analiz edip ona göre karar vermektedir.
Deplasman yasağı getirtecek her türlü paylaşım ve içerikten imtina etmenizi rica eder, birlik ve beraberlik içerisinde tüm şehrimiz güzel bir sezon yaşamayı dileriz.
Saygılarımızla…
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!