Sakaryaspor kupaya penaltılarda veda etti: 6-5

featured

Adanaspor-Sakaryaspor: 2-2

Türkiye Kupası 4.Tur maçında Adanaspor ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan mücadelede maçı Erhan Kutlu yönettiği. Kutlu’nun yardımcılıklarını ise Mehmet Mithat Levent ve Mehmet Şengül üstlendi.

Sakaryaspor bu tur öncesi TFF 3.Lig ekiplerinden Diyarbekirspor’u 2-0’lık skorla geçmişti. Yeşil-siyahlılarda bu maçta teknik direktörlük koltuğunda Murat Balaban bulunuyor. Sakaryaspor iki haftadır Murat Balaban’ın yönetiminde çıktığı karşılaşmalardan galibiyetle sahadan ayrıldı.

 

Adanaspor-Sakaryaspor: 2-2

STAT: 5 Ocak Fatih Terim Stadı

HAKEMLER: Erhan Kutlu, Mehmet Mithat Levent, Mehmet Şengül

ADANASPOR: Yaşar Memişoğullarından,  Isaac Donkor, Cenk Alptekin, Hıfsullah İsmail Erdoğan, Muhammet Ömer Çakı, İbrahim Aksu, Celil Yüksel, Berkan Fırat, Ömer Çiçek, Roneı Gleıson Rodrıgues Dos Reıs, Ozan Papaker

Teknik Sorumlu: Semih Özü

SAKARYASPOR: Alişan Şeker,  Canberk Ömer Özdemir, Abdulaziz Solmaz, Berk İsmail Ünsal,  Muhammet Reis, Mehmet Boztepe, Hakan Aslantaş,  Azad Filiz, Çağrı Ortakaya, Berkay Can Değirmencioğlu, Ümit Yasin Arslan

Teknik Sorumlu: Murat Balaban

Goller: Dk. 30 Abdulaziz Solmaz (penaltıdan),Dk. 111 Mehmet Boztepe (Sakaryaspor),Dk. 35 Ozan Papaker, Dk. 114 Cenk Alptekin ( adanaspor),

Sarı kartlar: Dk. 29 Ömer Çakı, Dk. 59 İbrahim Aksu, Dk. 100 Canberk Dilaver (Adanaspor),Dk. 43 Mehmet Boztepe, Dk. 63 Çağrı Ortakaya (Sakaryaspor)

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

Dk.10- Adanaspor’da Celil’in ceza sahası dışarıdan vuruşu defansada çarparak yan ağlarda kalıyor. Maçın ilk tehlikeli pozisyonu olarak notlarız arasında yerini alıyor.

Dk.11- Celil bir kez daha kalemizi yokluyor. Celil’in kalenin cephesinden vurduğu şutu kaleci Alişan Şeker iki hamlede kontrol ediyor

Dk.15- İki takımda gol bulmak adına açık bir futbol oynuyor.

Dk.21- Sakaryaspor Berk İsmail Ünsal ile bir kontra atak şansı yakaladık. Berk’in pasında Mehmet Boztepe rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakemin ise faul kararı vermedi.

Dk.28- Mehmet Boztepe ile penaltı kazandık! Hava topu mücadelesini kazanan Mehmet, rakibinin müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.

Dk.30- GOOOOOOOL! Abdülaziz topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi! 0-1

Dk.31-Sakaryaspor’da Mehmet’in yerden ortasında Berk İsmail vuruşunu yaptı ama Adanaspor defansı geçit vermedi.

Dk.31- Adanaspor defansının bir anlık hatasında Azad Filiz araya girmeye çalıştı. Ama topu istediği gibi kontrol edemediDk.

35- Adanaspor defans arkasına atılan uzun topta Ozan Papaker ile eşitliği yakaladı. 1-1

Dk.43- Adanaspor uzak bir noktadan frikik kullandı. İbrahim’in vuruşunda kaleci Alişan Şeker başarılı Dk.45- İlk yarı bitimine yakın ev sahibi Adanaspor Ozan Papaker ile gole yaklaştı. Ozan’ın vuruşunda Alişan başarılıydı.

Dk.45- Maçın ilk yarısı sona erdi. Adanaspor-Sakaryaspor:

Dk. 52- İkinci yarının hemen Alişan Şeker, karşı karşıya kaldığı Ozan Papaker’in şutuna gol izni vermedi   1-1

Dk. 52- İkinci yarının hemen Alişan Şeker, karşı karşıya kaldığı Ozan Papaker’in şutuna gol izni vermedi.

Dk. 59- Kaleci Yaşar, Çağrı Ortakaya’nın ceza sahası dışından sert şutunu güçlükle çıkardı

Dk. 66- Sağ kanattan yapılan orta kafalardan sekerek Berk İsmail’in önünde kaldı. Berk İsmail’in düzelterek yaptığı vuruş Adanaspor savunmasına çarptı

Dk. 69- Sakaryaspor bu dakikalarda Mehmet Boztepe’nin kanadından ataklarını sıklaştırdı.

Dk. 76- Berk İsmail oyundan çıkarken yerine Ali Özgün oyuna dahil oldu

Dk. 80- Muhammet Reis’in araya attığı topu Abdulaziz bekletmeden Ali Özgün’e gönderdi. İyi kontrol edemeyen Özgün’ün vuruşu kale direğinin yanından auta çıktı

Dk. 84- Sağ arka adalesinden sakatlığı sonucu oyundan çıkan Abdulaziz’in yerine Oğuzhan Kayar oyuna dahil oldu

Dk.89- Muhammet Reis’in uzun topuna hareketlenen Ali Özgün topu kontrol edemedi. Araya giren defans topu uzaklaştırdı.

Dk.90+3 Maçın 90 dakikası 1-1 skorla tamamlanarak uzatmalara gitti

 

Dk.112- Maçın ikinci uzatmasında defansın hatasını affetmeyen Mehmet Boztepe durumu 1-2’ye getirdi

Dk. 115- (GOL) Adanaspor’da Cenk Alptekin durumu 2-2’ye getirdi

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!