Aziz Duran son yolculuğuna uğurlandı

featured

Aziz Duran son yolculuğuna uğurlandı

Başkan Ekrem Yüce, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Adapazarı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Duran’ı son yolculuğuna uğurladı. Başkan Yüce, cenaze namazı öncesinde merhum Aziz Duran’ın ailesine taziyelerini sundu.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Duran için Yorgalar Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine katıldı. Başkan Yüce, cenaze namazı öncesinde merhum Aziz Duran’ın ailesine taziyelerini sundu. Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla Yorgalar Mezarlığı’ndan kılınan cenaze namazında siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra vatandaşlar da yer aldı. 1994-2009 yılları arasında Adapazarı ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerini sürdüren Aziz Duran, Emirdağ Mezarlığı’ndan son yolculuğuna uğurlandı. Başkan Ekrem Yüce, “Hayatını kaybeden merhum Aziz Duran’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Şehrimizin başı sağ olsun” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!