Sakaryaspor-Galatasaray sezon açılış maçı:0-3

Sakaryaspor, 2018-2019 sezonunun ilk sınavında Atatürk Stadı’nda Galatasaray’ı konuk etti. 28 bin taraftarıyla şov yapan yeşil-siyahlı ekibimiz, özel maçta rakibine ilk yarıda yediği gollerle 3-0 mağlup oldu.

Sakaryaspor yeni sezonun ilk özel karşılaşmasında Atatürk Stadı’nda Galatasaray’ı konuk etti. Yeşil-siyahlı taraftarların 28 bin kişilik stadı doldurarak adeta şov yaptığı akşamda Sakaryaspor yeni oyuncularıyla sahne aldı. Yeşil-siyahlı ekibimize göre daha hazır olan Galatasaray karşılaşmadan 5’nci dakikada Muğdat, 20’nci dakikada Belhanda ve 31’nci dakikada Sinan gümüş’ün golleriyle 3-0 galip ayrıldı. Sakaryaspor’da teknik heyet her iki yarıda da tüm oyunculara forma şansı verdi. Tam olarak hazır gözükmeyen Sakaryaspor’da futbolcuların performansı yine de alkış aldı.

SAKARYASPOR: 0

GALATASARAY: 3

Stat: Atatürk

Hakemler: Ümit Öztürk, Yusuf Bozdoğan, Mehmet Salih Mazlum, Alper Çetin

SAKARYASPOR: Oğuz (Ferhat) (Emircan), Ferit (Alper), Burak (Hakkı Can), Berkaycan (Oğuzhan) Recep (Canberk), Ferhat (Mertcan), Savaş (Görkem) Oğuz (Serkan) Zahit (Furkan) Tevfik (Hacı Ömer) İlyas (Berk İsmail)

TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Yıldırım

Galatasaray: İsmail (Boran) Maicon (Donk) Ahmet, Carole, Linnes ( Fernando) Selçuk (Abdussamet) Feghouli (Rodrigues) Sinan (Ahmet) Belhanda (Doğancan) Onyekuru (Celil) Muğdat (Yunus)

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

GOLLER: Dk.5 Muğdat, Dk.20 Belhanda, Dk.31 Sinan (Galatasaray)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!