Sakaryaspor-Diyarbekirspor: 3-0

featured

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 32.haftasında  kendi sahasında konuk ettiği Diyarbekirspor’u Hurşit Taşçı Oğuz Kocabal ve Ali Özgün ve golleri ile 3-0 mağlup etti.

Karşılaşma iki takımda oldukça tutuk başlarken hem Sakaryaspor hem de Diyarbekirspor kaleye şut dahi çekmeden ilk yarım saati tamamladı. Mücadelenin 32’nci dakikasında gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Hurşit Taşçı çok sert bir şutla topu ağlara gönderdi. 1-0 Yeşil Siyahlılar ve konuk ekibin birer fırsattan yararlanamadığı mücadelenin ilk devresi Sakaryaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya biraz daha istekli başlayan Sakaryaspor, aradığı golü yine ceza sahası dışından buldu. 49’uncu dakikada Ömer Bozan’ın sol kanattan çizgi üzerinden ceza sahası dışına ortaladığı topta Oğuz Kocabal gelişine sert bir vuruşla Sakaryaspor’u 2-0 öne geçirdi. Bu golün ardından rahatlayan temsilcimiz oyuncu değişiklikleri ile oyunu kontrol altına alırken konuk ekip Diyarbekirspor’da çok etkili olamadı. Mücadelenin bu skorla bitesi beklenirken uzatma dakikalarında Ali Özgün savunmanın arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyide çalımlayan Ali Özgün karşılaşmanın skorunu ilan etti.

Sakaryaspor-Diyarbekirspor: 3-0

Stad: Sakarya Atatürk

Hakemler: Yiğit Arslan, Kürşathan Akın, Haan Cebeci

Sakaryaspor: Furkan Köse, Çağlayan Menderes, Oğuz Kocabal (Dk 77 Okan Dernek, Ömer Bozan (Dk 59 Doğan Ateş), Onur Ramazan Toprak, Ömer Can Sokullu (Dk 59 Selçuk Alibaz), Mustafa Yıldızaç, Burak Süleyman(Dk 63 Ozan Sol), Hurşit Taşçı, Ümit Kurt, Tahir Babaoğlu (Dk 77 Ali Özgün)

T.Direktör: Metin Çerlik

Diyarbekirspor: Salih Şenbaş (Dk 23 Atakan Akyol), Baran Işık, Emircan Sayar (Dk 61 Reşo Akın), İzzet Çelik, Serdar Güncü, İbrahim Has, Şahin Şafakoğlu, Furkan Özdemir (Dk 46 Oğuzhan Kayar), Şerif Doğan, Serhat Enes Çalışkan (Dk 71 Bilal Kılıç), Ali Mert Aydın

T.Direktör:İbrahim Cezayir

Goller: Dk 32 Hurşt Taşçı Dk 49 Oğuz Kocabal, Dk 90+5 Ali Özgün (Sakaryaspor)

Kırmızı Kart: Dk 88 İbrahim Has (Diyarbekirsspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!