Ercümend Coşkundere ile yollar ayrıldı

featured

Afjet Afyonspor mağlubiyeti sonrasında Sakaryaspor’da şok bir ayrılık yaşandı. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile yollar ayrıldı.

Şampiyonluk yarışında Afjet Afyonspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından büyük yara alan Sakaryaspor’da yönetim bugün oynanacak Diyarbekirspor maçı öncesi dün şok bir karar ile teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yolları ayırdı. Yeşil Siyahlı yönetim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kendisi ve ekibine bugüne kadarki emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz’ ifadelerini kullandı.

REKOR KIRDI AMA

Sezon başında görev getirilen Ercümend Coşkundere yönetimindeki Sakaryaspor ligin 13.haftasında liderlik koltuğunu devralmış ilk devreyi namağlup ve rakiplerinin 8 puan önünde tamamlamıştı. 31.Haftaya 4 puan önde giren yeşil siyahlılar Afyon mağlubiyeti ile yarışta yara almıştı. Coşkundere, Sakaryaspor’da görev süresince  20 galibiyet 8 beraberlik mağlup elde etti.  Tecrübeli hoca 20 maçlık namağlup serisi ile Sakaryaspor tarihinin en uzun serisini yakalamıştı.

İKİNCİ KEZ

Ercümend Coşkundere daha önce 2014-2015 sezonunda d Sakaryaspor’da görev yağmıştı. Sezon başında göreve getirilen Coşkundere, yine ilk yarıyı lider tamamlamış fakat üst üste yaşanan kayıpların ardından zirvenin 4 puan gerisine düşünce görevine son verilmişti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!