SAKARYASPOR: 0-RAPİD BÜKREŞ: 1

featured

Sakaryaspor ikinci hazırlık maçında Rapid Bükreş ile karşı karşıya geldi. Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Yeşil-Siyahlı ekibimiz karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Sakaryaspor yeni sezon öncesinde ikinci hazırlık maçında Romanya temsilcisi Rapid Bükreş ile karşı karşıya geldi. Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Teknik Direktör Ahmet Yıldırım her iki devrede de farklı kadro sahaya sürdü. Maçta ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da her iki takımda dengeli bir oyun ortaya koydu. Zaman zaman rakip kalede etkili olan Sakaryaspor skoru değiştiremezken 84’ncü dakikada Robinho’nun golüne engel olamadı. Yeşil-Siyahlı temsilcimiz ikinci hazırlık maçından da 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Öte yandan Berkay Can Demircioğlu ile Hakkı Can Aksu sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.

SAKARYASPOR: 0-RAPİD BÜKREŞ: 1

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Alper Çetin ** Bilal Gölen ** Cem Özbay **

SAKARYASPOR: Oğuzhan **  Canberk ** (Recep **)  Serkan ** (Oğuz **)  Berk İsmail ** (İlyas **) Umut ** (Murat **) Mertcan ** (Dilaver **) Ferhat ** (Savaş **) Yasin ** (Tevfik **) Zahit ** (Hacı Ömer **) Ferit ** (Alper **)  Burak ** Ömer **

T,DİREKTÖR: Ahmet Yıldırım

RAPİD BÜKREŞ: Ciuculescu ** Voicu ** Vasile ** Neacsu ** Ladaru ** Grigore ** Carstocea ** Jorza ** Goge ** Vlada ** Jurj  ** (Robinho)

T.DİREKTÖR: Scuhumecher Constantin

GOL: Dk. 84 Robinho (Rapid Bükreş)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!