SAKARYASPOR: 0 BANDIRMASPOR: 1

Yeşil siyahlı temsilcimiz Ankara Kızılcahamam Stadında Bandırmaspor ile oynadığı hazırlık maçını son dakikada yediği golle 1-0 kaybetti.

Sakaryaspor Ankara Kızılcahamam’da Bandırmaspor ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile ünlü spor adamı Şansal Büyüka’nın izlediği hazırlık maçında Sakaryaspor kulüp başkanı Cevat Ekşi ile birlikte yönetim tam kadro hazır bulundu. Berk İsmail, Hakkı Can Aksu ve Zahit Fındık sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadığı maçta Sakaryaspor Kızılcahamam Stadı’nda oynanan maçta rakibine son dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Yeşil siyahlılar bu sonuçla 5. hazırlık maçından da galibiyetle ayrılamadı.

SON DAKİKADA GOLÜ

Maçını ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçerken her iki takımda nadir girdikleri ataklardan gol sesi çıkaramayınca ilk yarı golsüz geçildi. Sakaryaspor llk yarıya oranla ikinci yarısı daha atak bir görüntü ortaya koysa da rakibi karşısında üstünlük kurmaktan uzaktı. Sakaryaspor forvetleri yakaladıkları pozisyonlarını gole çevirmekte zorlandı. Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım 4 oyuncu değişikliği yaparken rakip Bandırmaspor ile da aynı sayıda oyuncu değiştirdi. Maçın son dakikasında tartışmalı bir pozisyon sonrasında topla buluşan Yasin meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Ömer SARICA

SAKARYASPOR: 0BANDIRMASPOR: 1

STAT: Kızılcahamam

HAKEMLER: M. Sinan Akgül, Bekir Koca, Ferhat Çırak

SAKARYASPOR: Oğuz Ç., Ferit, Ümit Yasin, Berkaycan, Canberk (Recep), Savaş, Oğuz K. (Serkan), Ferhat (Mertcan), Dilaver (Murat), Umut, İlyas

T.DİREKTÖR: Ahmet Yıldırım

BANDIRMASPOR: Evren, Mete, Yunus (Muharrem), Ö. Faruk (Yasin), Fatih, Yusuf (İbrahim), Nurettin, Rıza, Ayhan, Alp (Hüseyin), Ö. Faruk E. (Fatih)

T.DİREKTÖR: Hüseyin Yenikan

GOL: Dk. 90 Yasin (Bandırmaspor)

Bizi ligde görün

Maç sonunda verdiği röportajda iyi yolda olduklarını söyleyen Teknik Direktör Ahmet Yıldırım “Siz bizi lig başlayınca görün” dedi

Oyun olarak istenilen seviyedeyiz diyerek sözlerine başlayan Yıldırım “ Bu maçta hakemin hediye ettiği bir golle yenildik. Önemli değil Önemli olan sahaya yansıttığımız oyun anlayışı. Bugün final pasları isabetli olsaydı 7-8 net pozisyonumuz olabilirdi. Taraftarların beklentisi yüksek. Bunun farkındayız. Bunun baskısını da var üzerimizde. Lige hazır girebilmek önemli.Takımda arkadaşlık ve dayanışmam çok önemli. Daha iliriye taşıyacağız.Herkes Sakaryaspor ‘u lig başlaşınca görecek “dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!