Sakarya Voleybol Smaçladı 3-0

featured

Sakarya Voleybol Smaçladı 3-0

Namağlup ligde liderliğini sürdüren ve Play-Off ları haftalar önce garantileyen Filenin sultanları bu defa evinde Manisa Ata Okul Sporu 3-0 geçerek ikinci devre de set dahi vermeden açık ara hedefine doğru koşmaya devam etti

 

Manisa temsilcisi Ata Okulları Spor Kulübünü evinde konuk eden Sakarya Voleybol Spor Kulübü Bayanlar 2. Liginde rakibini 3-0 ile çok rahat şekilde geçti. Önüne geleni deviren kızlar Manisa Ata Okul Spor Kulübü karşısında ilk seti 25-13, ikinci seti 25-21 , son seti de 25-20, geçerek maçtan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Sakarya Amatör Futbolcular Dernek yöneticileri Kurtuluş Turna, iş adamı Orhan Tufan, Sakarya Spor Adamları Dernek Başkanı Zeki Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Sakaryaspor eski kulüp başkanı Vedat Yaşlıca, çok sayıda Voleybol sever karşılaşmayı izledi.

 

Ligde normal süresinin bitimine bir hafta kaldığını ifade eden Sakarya Voleybol Spor Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, “bugün Manisa temsilcisini de 3-0 net skorla geçerek ilk yarıda henüz rakiplerimize bir set dahi vermeden namağlup ligin normal süresini lider olarak kapatıp, play-off lara psikolojik üstünlükle gitmek istiyoruz. 4 hafta önce hem liderliği hem de play off gruplarını garantilemiştik. İyi bir hava yakaladık ve Sakaryamızda az rastlanan başarı grafiği yakaladık. Bu süreç de başta bizlere desteğini esirgemeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye ve sponsorlarımıza ve gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde ki hafta Yalova Çiftlikköy Belediyespor deplasmanı ile sezonun normal süresini tamamlamış olacağız. Hazırlık maçlarıyla da Play Off hazırlıklarımıza sıkı bir şekilde sürdüreceğiz. Bu sezon 1.lig şampiyonluk kupasını şehrimize getireceğimize takım olarak inanıyoruz. Teknik heyetimiz ce sporcularımız şampiyonluğa kilitlendik. Şehrimizin de destekleriyle bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

 

Maç sonunda Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Şefik Akar ve yönetim kurulu üyeleri.!, Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan çiçek takdim ederek tebrik ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!