Sakarya Voleybol, Afyon’da fırtına gibi esti

featured

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Sakarya Voleybol Takımı, 1.Lig’ yükselme play-off maçlarına Afyon Grubu’nda çeyrek final mücadelesi verdi. Turuncu Siyahlılar grupta oynadığı 3 maçtan da galibiyet ile ayrılarak Eskişehir’de yapılacak olan yarı final gurubuna katılmaya hak kazandı

ESKİŞEHİR YOLCUSU
Çeyrek Final Grubu ilk maçında Türk Hava Yolları ile karşılaşan Sakarya Voleybol müsabakadan 3-0’lık net skorla ayrılırken ikinci maçında Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol ile karşılaşan temsilcimiz bu karşılaşmada da rakibine 3-0’lık üstünlük sağladı. Gruptaki son maçında Söke Saldos Voleybol ile liderlik mücadelesi veren İdris Demir’in öğrencileri güçlü rakibini 3-1 mağlup ederek grup lideri olarak çeyrek final etabını tamamlayarak yarı finalist oldu. Yarı final müsabakaları 1-3 Mart 2024 tarihlerinde Eskişehir’de Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu yapılacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!