Sakarya Seminer şehri oldu

featured

Sakarya Seminer şehri oldu

MHK nin yeni sezon bölgesel seminer ve atletik testleri Bursa’da başladı, Sakarya’da devam edecek. ‘ Bölge hakem ve gözlemci seminerleri Bursa’da başladı. Bursa , Kutahya , Balıkesir, Çanakkale ve Yalova bölgesi hakem ve gözlemcilerinin katıldığı Bursa’daki seminerden sonra  sıra, Sakarya’da yapılacak olan Hakem ve gözlemci seminerine  geldi.

90 HAKEM VE 30 GÖZLEMCİ KATILACAK

Son yıllarda seminer şehri olan Sakarya’da 21 Ağustos Pazartesi günü  90 hakem ve 30 gözlemci katılacak. MHK üyesi  Erhan Sönmez ,Bölgesel kurul üyeleri Yılmaz Kalk  ve Hasan Küpelinin  kontrolünde yapılacak olan seminerin atletik test ayağında Sakarya, Kocaeli, Bileçik ve Eskişehir’den  klasman ve bölgesel olmak üzere  90 hakem katılacak. Koşanlar yakında başlayacak olan liglerde görev alma hakkı kazanırken, koşamayanların şansı ise ikinci etap Bölgesel seminere kalacak.

KOŞU EKREM KARABERBERDE

90  Hakemin katılacağı  Bölgesel seminerde stard 21 Ağustosta Serdivan Ekrem Karaberber tesislerinde verilecek. Son yıllarda  2 bölge seminerleri için ilk akla gelen Sakarya olması  Sakarya’nın bu uğurdaki POP iletesine katkı sunduğu gözleniyor. Hakemlerin Ekrem Karaer’deki  saat 11.00 de başlayan atletik test sınavıbndan sonra, MHK üyesi Erhan Sönmezin hakem ve gözlemcilere yeni sezon bilgilerini aktaracağı  seminer ise, saat 18.00 de Erol Olacak Lisesi Kongre salonunda  yapılacak ve gün son erecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!