Hakemler yerinde saydı

featured

Hakemler yerinde saydı

TFF nin önderliğinde gerekleşen ,lig öncesi Yaz hakem semineri öncesi MHK de yeni sezon hakem klasmanlarını açıkladı. Açıklanan liste Sakarya hakemliği adına hiçte iç açıçı değil. Atilla Karaoğlanın FİFA hakemliği ,klasmanlara canlılık getirmiş gözükmüyor. Deyim yerindeyse Sakarya klasman beklentilerine karşılık veremeyen il olarak klasman beklentilerine hayal kırıklığı ile karşılık verdi. Sakarya’nın klasmanda yerinde saydığı yeni açıklanan klasman listelerinde Sakarya hakem ve gözlemçileri klasmanlara göre şöyle belirlendi. Bu arada MHK nin klasmanları sabit yerinde tutan ,yükselmeleri devre arası seminerine sakladığını da bu bilgiler arasında yer açmak gerek. Haber Nazım Aktürk

ATİLLA KARAOĞLAN BAŞI ÇEKİYOR

Sakarya’nın klasman hakemliğindeki marka değeri Atilla Karaoğlan olmaya devam ediyor. Kısa süre içinde FİFA hakemliğinde yükselişe gecen iki gençler kategorisinde Avrupa’da düdük çalıp UEFA nın gözüne giren Atilla Karaoğlan bu başarının ardından Konfedarasyon kupası ikinci turun da Danimarka’da düdük çalmıştı. Bu arada Erkan Enginde Var hakemi olarak kadroda yer alacak.

LEVENT GÜMÜŞDERE YİNE ÇIKAMADI

Sakarya Bölgesinin Atilla Karaoğlandan sonra iki numaralı hakemi Levent Gümüşdere yine beklentilere karşılık veremedi. Gecen sezon devre arasında Ara seminerde önüne gelen klasman yükselme şansını koşmayarak geri iten levent Gümüşdere 2023-2024 sezonu klasman belirleme sınavında yerinde saydı. Levent Gümüş derenin ara seminerde TFF 1 hakemi olma şansı olduğu hakem evi kaynaklarından önümüze bilgi olarak kondu. B klasmanında yardımcı hakem olarak Oğuzhan Yiğit karpuz da yerini korudu.

MEHMET AKINCIK VE SUAT GÜZ YERLERİNDE KALDILAR

Sakaryanın Süper lig ve TFF 1 de bayrak çeken iki hakemi Mehmet akıncık ve Suat Güz yeni sezonda da bulundukları klasmanda yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Mehmet akıncık Süper ligte, Suat Güz TFF 1 liginde Sakarya hakemi olarak görev yapacaklar.

 

C ORTA YOK

Sakaryanın TFF 3 liginde yardımcı hakemi var. Klasmanda düdük çalaçak hakemi yok. Yıllardır C klasmanda orta hakem klasmanına hakem veremeyen Sakarya nın bu klasmanda iki yardımcı hakemi var. Cem harman , Furkan kocayıldız yeni sezonda C yardımcı hakem klasmanında bayrak sallayacaklar. C orta hakem eksiği yıllardır Sakarya hakemliğinin bir eksiği olarak ortada duruyor.

BAHADIR ÇIKAMADI

Bölgesel lig orta hakem klasmanında gecen yıl listede olan üç isimde bir adım ileriye gidemedi. Son yıllarda adı C klasman orta hakemliği için ismi gecen Bahadır İleri bu senede beklentilere karşılık veremedi. Bahadır ileri ile beraber bu ligte düdük çalan Aytekin Durmaz ,Bedirhan Gökdemir ve tayfun Güzde C orta şansını ileriye taşıyamadılar. Bu isimler arasından bir ismin devre arası seminerine c orta olma ihtimali var.

BÖLGESEL LİSTE

Yeni sezonda Bölgesel ligte yardımcı hakem olarak 9 hakem görev yapacak. MHK tarafından açıklanan listede A.Samed Yeşilbaş, Beytullah Yiğit,H.Can Yıldız, Cafer özbay, Fatih Cuhadar, Furkan Köknar, Ö. Faruk Şahin, Önder demir ve Sinan Bilgin.

GÖZLEMCİLERDE YERİNDE SAYDI

MHK nin açıkladığı gözlemci listesinde kimler var? TFF 3 liginde görev yapacak olan gözlemci listesinde Sakarya dan üç isim var. Gecen sezon devre arası Bölgesel lig ten TFF 3 lig gözlemci kadrosuna alınan Özgür Ay gün ,Yılmaz kalkın yanı sıra daha öncede bu klasmanda yer alan fatih Sucu oğlu yeni sezon dada yerlerini korudular. Bölgesel lig gözlemci kadrosun dada Mehmet Alemdar Hasan Gürkan Tekneci ,Hasan Konak,Mükremin Uzer yer aldılar.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!