Sakarya Amatör Spor Kulüpler Federasyonu,3 EYLÜL Cuma gününe kadar lige katılım evraklarını son.

featured

Sakarya Amatör Spor Kulüpler Federasyonu,3 EYLÜL  Cuma gününe kadar lige katılım evraklarını son.

Sakarya Amatör Spor Kulüpler Federasyonu, Cuma gününe kadar lige katılım evraklarını tamamlamayanları

akarya Amatör Spor Kulüpler Federasyonu,3  EYLÜL Cuma gününe kadar lige katılım evraklarını tamamlamayanların küme düşeceğini bildirdi.

Sakarya Amatör Spor Kulüpler Federasyonu, Cuma gününe kadar lige katılım evraklarını tamamlamayanların küme düşeceğini bildirdi.

ASKF’den yapılan açıklama şu şekilde

Pandemi nedeni ile bir süre ara verilen Amatör Futbol liglerimiz  yeni sezonu 23 Ağustos 2021 tarihi itibari ile açılmıştır.
Yeni sezonda  2021-2022  sezonunda Süper Amatör Küme ve 1.Amatör Küme liglerimize katılacak tüm kulüplerimizin 03.09.2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Liglere katılım evraklarını Federasyonumuza teslimetmeleri gerekmektedir.
Liglere katılmayan kulüplerimiz bir alt lige düşecektir. Süper Amatör  Küme ve 1.Amatör Küme liglerimize  katılacak futbolcularımızın aşı olmaları ve aşı kartlarıyla lisans işlemleri yapılacaktır. Aşı olmayanların lisans işlemleri yapılmayacaktır. 03.09.2021 tarihine kadar lige katılım evraklarını Federasyonumuza teslim etmeyen kulüpler liglere dahil edilmeyeceklerdir.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!