Pamukova 68 direniyor

featured

Pamukova 68 direniyor

Pamukova 1968 Pamukovanın Baldaki temsilciliği bir yana futboldaki tanıtım aracı. Gelin görün ki son yıllarda sahipsiz. İlçeden gereken desteği göremeyen mavi Beyazlı ekibi yine  iki isim Hüseyin Ceroğlu ile Mehmet Atmaca sırtlanmış durumda. Yeni sezon öncesi satışı gündeme gelen, Bursa’dan ve Sakaryadan talipleri çıkan Pamukova 1968 yine Ceroğlu ve Atmacaya kaldı.

PAMUKOVA DESTEK BEKLİYOR

Yeni sezon da Ekimde başlayacak olan Bal ligi için çalışmalarına yaklaşık 15 futbolcu ile Mehmet Atmaca nezaretinde çalışmalarına devam eden Mavi Beyazlı  ekip  yeni sezon için ilçeden, ilçenin ileri gelenlerinden testek bekliyor.  Mehmet Atmaca ile beraber Pamukova 1968 futbol yükünü sırtlayan Hüseyin Ceroğlu ilçenin ileri gelenlerine seslendi, Bu takım bu ilçenin futboldaki tanıtım aracı, gelin bu tanıtım aracına hep beraber el verelim, Pamukova’nın futboldaki bacası tütsün dedi.

SATIŞI SÖZ KONUSUYDU

Pamukova 1968 in kısa süre önce bir başka yere satılması gündeme gelmişti. Hüseyin Çeroğlu bu konuda önce Bursa’dan bir takımla görüşmelerinin olduğunu doğruladı. Daha sonra ise Sakaryadan As Akyazıspor Pamukova 1968 in futbol trenini Akyazıya taşımak adına girişimlerde bulunduğu, ancak parasal yönde ve de ödemede ayrılıklar çıkınca Pamukova 1968  evinde  kaldı.

GENÇLİK AŞISI OLACAK

Satışı gerçekleşmeyen Pamukova 1968 in futbolda yol haritası ne olacak? Bunun cevabını Hüseyin ceroğlundan aldık. Biz yine buradayız, ancak bizim gücümüz nereye kadar o tartışılır. Buna karşın biz yine de elde kalan kadroya genç isimleri , geleceği olabilecek oyuncuları takıma kazandıracağız. Bizim bu konuda dışarıya tecrübeli oyunculara akıtacak paramız yok. Mevcut harcamalarımız içinde  belli girişimlerimiz olacak  diyen Hüseyin Ceroğlu ,bu takım ne benim nede Mehmet Atmacanın, bu takım  Pamukova’nın takımı. Bu takım varsa futbol olur ,bu takım yoksa yan sahaya yapılan sentetik sahada kimler oynayacak.? İlgili oluta ilgilenmeyen ilçenin Belediye Başkanına ,siyasilerine  sesleniyoruz, gelin Pamukovanın tek seyir adresi olan Pamukova 1968 sahip çıkalım. HABER NAZIM AKTÜRK

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!